Stiati ca?
+16
elis27
shadow
tegeusa
atat de simplu
Nana_Duval
juliette
seaman65
oli
Eleonore
dragos
snow
daffy_
fl3252
Radu
pitulicea
habibi77
20 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stiati ca?
Rezumarea primului mesaj :
Cei care îşi încep ziua cu un ou sau două ouă la micul dejun pierd de două ori mai multe kilograme decât cei care ţin diete drastice. Ouăle sunt hrana cea mai ieftină şi consistentă. Oul este foarte bogat în proteine de calitate, care dau suficientă energie pentru prima parte a zilei, aproximativ cât consumarea unei fripturi, dar având un număr mai mic de calorii.
Cei care îşi încep ziua cu un ou sau două ouă la micul dejun pierd de două ori mai multe kilograme decât cei care ţin diete drastice. Ouăle sunt hrana cea mai ieftină şi consistentă. Oul este foarte bogat în proteine de calitate, care dau suficientă energie pentru prima parte a zilei, aproximativ cât consumarea unei fripturi, dar având un număr mai mic de calorii.
habibi77- 6
Re: Stiati ca?
habibi77 a scris:Cei care îşi încep ziua cu un ou sau două ouă la micul dejun pierd de două ori mai multe kilograme decât cei care ţin diete drastice. Ouăle sunt hrana cea mai ieftină şi consistentă. Oul este foarte bogat în proteine de calitate, care dau suficientă energie pentru prima parte a zilei, aproximativ cât consumarea unei fripturi, dar având un număr mai mic de calorii.
Cred ca daca-s doua oua de prepelita.
seaman65- 6
Eu azi chiar am papat un ou fiert, credeti ca maine scap de kg ala nedorit????
juliette- 4
Maine sigur scapi de kilogramul nedorit, daca ai mancat doar un ou toata ziua.
Tot asa si facem cheta pentru coroana.
Cine nvrea o reteta de slabit? Mananci cat vrei si slabesti fara probleme si fara sa-ti fie foame. Si mananci ce-ti place din lista pusa la bataie.
Tot asa si facem cheta pentru coroana.
Cine nvrea o reteta de slabit? Mananci cat vrei si slabesti fara probleme si fara sa-ti fie foame. Si mananci ce-ti place din lista pusa la bataie.
seaman65- 6
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum