DIN LUMEA SPORTULUI
+31
Wolff
myrk
itina
kam3l3on
freda white
RALUCA
Pingu
shadow
elis27
Obi-Wan Kenobi
serpico
zexe
tegeusa
seaman65
Nana_Duval
mihaic3001
daffy_
oli
elly
dragos
bursuc
atat de simplu
Mr Nobody
juliette
aspidistra76
bostanul_spatial
habibi77
Radu
snow
kitty
pitulicea
35 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
DIN LUMEA SPORTULUI
Rezumarea primului mesaj :
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea
Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea
Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
pitulicea- 6
Re: DIN LUMEA SPORTULUI
Misto de tot chestia asta.
Ma si gandesc unde sa-mi pun o bara-n casa Bara e mai problematica.... cu miscarile m-as descurca destul de usor. Invat repede cand e vorba de asa ceva
Ma si gandesc unde sa-mi pun o bara-n casa Bara e mai problematica.... cu miscarile m-as descurca destul de usor. Invat repede cand e vorba de asa ceva
pitulicea- 6
Faina chestie Ce bine arata fata cu pantaloni roz... Imi plac femeile sportive 8->bostanul_spatial a scris:vin cu o sugestie pt doamne,..mai ales ca am citit niste chestii despre "petrecerea membrlor"....
...incercati sa va ganditi ca-i aerobic, un soi de fitness "interesant" sau orice altceva,..dar eu va propun sa incercati:)
https://www.youtube.com/watch?v=l78Hq8PjYtE
aspidistra76- 4
Imi place foarte mult sa ma uit la tenis,ma uit de vreo 15 ani... Acum a inceput ultimul Grand Slam a anului, US Open,e transmis in Eurosport
Astept cu nerabdare meciurile, am mai multi jucatori preferati (Federer, Nadal, Davydenko etc.), sunt tare curios cine va castiga
Astept cu nerabdare meciurile, am mai multi jucatori preferati (Federer, Nadal, Davydenko etc.), sunt tare curios cine va castiga
aspidistra76- 4
Nu-i evident... Si cel mai bun poate sa aiba o zi proasta,si sa piarda la un outsider... Sunt multe astfel de cazuri... Asta e dintre cele mai interesante chestii in sport. Si sunt acolo o gramada de jucatori,care pot sa-l bata pe oricine, si sa piarda la oricine... Astia totdeauna sunt gata sa faca o surpriza
aspidistra76- 4
Ai dreptate Nu totdeauna, cel mai bun invinge. Cel mai bun, la momentul potrivit
Mai demult, mai urmaream si eu cate-un meci.... dar acum nu mai am rabdare. Ma plictiseste sportul televizat. Prefer sa fac sport, nu sa-l privesc. Vreau sa fiu activa, nu pasiva
Mai demult, mai urmaream si eu cate-un meci.... dar acum nu mai am rabdare. Ma plictiseste sportul televizat. Prefer sa fac sport, nu sa-l privesc. Vreau sa fiu activa, nu pasiva
pitulicea- 6
Finantatorul Stelei Gigi Becali are din nou probleme cu Fiscul. Statul intentioneaza sa vanda o parte dintre imobilele acestuia pentru o avere de aproximativ 3,4 milioane de euro.
Suma de 14,3 milioane de lei reprezinta impozite neplatite la stat in perioada 2004-2009, plus penalitati de intarziere. Astfel, Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Ilfov a demarat procedura de executare silita a unor proprietati ale lui Gigi Becali, care risca sa ramana fara o parte din avere, relateaza Adevarul.
Pai nu asa ar fi si normal? E dator.....sa plateasca. Asa cum platim si noi, astia, care n-avem de unde
Suma de 14,3 milioane de lei reprezinta impozite neplatite la stat in perioada 2004-2009, plus penalitati de intarziere. Astfel, Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Ilfov a demarat procedura de executare silita a unor proprietati ale lui Gigi Becali, care risca sa ramana fara o parte din avere, relateaza Adevarul.
Pai nu asa ar fi si normal? E dator.....sa plateasca. Asa cum platim si noi, astia, care n-avem de unde
pitulicea- 6
Mai trec cativa ani si Becali va avea "iar" probleme cu Fiscul "in continuare" Nu va plati nimic... datoriile vor creste..... perioada de neplata a impozitelor va creste si ea
Las' ca platesc bugetarii.... sa se acopere datoriile si saracia La urma urmei, asa e si normal, doar sunt banii de la buget, se intorc la buget. Doar n-o sa ia de la un..... privat
Las' ca platesc bugetarii.... sa se acopere datoriile si saracia La urma urmei, asa e si normal, doar sunt banii de la buget, se intorc la buget. Doar n-o sa ia de la un..... privat
pitulicea- 6
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Subiecte similare
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» LUMEA FILMULUI (2)
» Ce mai citeste lumea?
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» LUMEA FILMULUI (2)
» Ce mai citeste lumea?
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL