Ganduri fara noima
+47
anca7
Woo Woo
PILU1957
parwous
carmendana
dall
myrk
itina
Pingu
dcbal
margeluta mea
magda17m
elis27
Queensland
RALUCA
Amrita
shadow
ionutz72
Melodia
Ludmilika
Violoncella
tegeusa
Tizona
seaman65
remusn1
oli
zexe
Nana_Duval
sharp00714
snow
moonstone
mrs nobody
deea
daffy_
princess
Radu
atat de simplu
fotohobby
Mr Nobody
kitty
pitulicea
dragos
kkarin_a
cara.mia26
costica19
habibi77
Hagu_chan
51 participanți
Pagina 4 din 26
Pagina 4 din 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Re: Ganduri fara noima
Nu te mai lua de cuvinte pitu,, eu, tu, noi, toti am trecut prin asta....
Unii o recunosc, altii...o stiu, cei nefericiti sunt cei care o stiu dar nu o recunosc.
Cred
Unii o recunosc, altii...o stiu, cei nefericiti sunt cei care o stiu dar nu o recunosc.
Cred
snow- 6
snow a scris:Nu te mai lua de cuvinte pitu,, eu, tu, noi, toti am trecut prin asta....
Cred
Pentru mine conteaza ce sarut si cine si cum ma saruta !
Am avut si experiente neplacute dar si situatii in care sarutatul unei maini m-a cam pus pe jar...intr-o chestie de-asta toate simturile-mi sunt in alerta . Impreuna cu imaginatia !
cara.mia26- 3
Pentru ca nu a fost aplicata metoda despre care vbeam. S-a incercat prin cele descrise de voi, asa incat ati primit raspunsul!
Mr Nobody- 4
Mi-am permis sa mut subiectul tau, pentru ca acolo unde l-ai postat tu, sunt doar jocuri de cuvinte.
Aici mai erau si alte subiecte pe aceeasi tema, dar il lasam si pe al tau, ca-i cu sondaj
Aici mai erau si alte subiecte pe aceeasi tema, dar il lasam si pe al tau, ca-i cu sondaj
pitulicea- 6
Dragos, daca ai ceva de spus, spune. Daca nu, nu mai pune doar cate un emoticon.
De-acum sterg postarile in care nu se spune nimic. Pentru emoticoane (doar emoticoane), exista un topic separat (emoticonul care ma caracterizeaza acum)!
De-acum sterg postarile in care nu se spune nimic. Pentru emoticoane (doar emoticoane), exista un topic separat (emoticonul care ma caracterizeaza acum)!
pitulicea- 6
si daca la o discutie te intristezi sau te bucuri cum o sa inteleaga ceilalti daca fugi la emoticoane si postezi acolo ??????????
dragos- 4
dragos0707 a scris:
Nu zice nimeni sa nu folosesti si emoticoane, ca sa intaresti cele spuse. Dar nu numai emoticoane.
Aici, de exemplu, e vorba despre jocrui. Ce naiba sa inteleg eu din ce-ai "scris" tu acolo?
Topicul cerea niste argumentari. Ce sa inteleg din "argumentarea" ta? N-am inteles nici care din jocuri iti place si nici de ce.
Inteleg, eventual, ca-ti place sa alergi si sa faci miscare, dar aici era vorba despre alt gen de jocuri.
Oricat ma straduiesc, din postarea ta () nu inteleg nimic care sa aiba legatura cu subiectul.
pitulicea- 6
Pagina 4 din 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Subiecte similare
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Poezii scrise de Queensland
» Ganduri fara noima
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Poezii scrise de Queensland