Ganduri fara noima
+47
anca7
Woo Woo
PILU1957
parwous
carmendana
dall
myrk
itina
Pingu
dcbal
margeluta mea
magda17m
elis27
Queensland
RALUCA
Amrita
shadow
ionutz72
Melodia
Ludmilika
Violoncella
tegeusa
Tizona
seaman65
remusn1
oli
zexe
Nana_Duval
sharp00714
snow
moonstone
mrs nobody
deea
daffy_
princess
Radu
atat de simplu
fotohobby
Mr Nobody
kitty
pitulicea
dragos
kkarin_a
cara.mia26
costica19
habibi77
Hagu_chan
51 participanți
Pagina 26 din 26
Pagina 26 din 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
LISTA NEAGRA CU FIRMELE DE TAMPLARIE
Paziti-va de firma de tamplarie pvc PRESTAREA IASI !!! SUNT CEI MAI LACOMI OAMENI PE CARE I-AM INTALNIT!!am dat comanda de 3 bucati de geam si profil de la ei si mi le-a adus cu o sumedenie de defecte:GEAMURILE CIOBITE,PROFILUL NEIZOLAT CORESPUNZATOR,nu sunt imbinate bine capetele de profil SI-MI INTRA VANTUL SI APA IN CASA!!! sunt total dezamagit,MI-AU CERUT O CARUTA DE BANI,si m-am asteptat sa-mi aduca cel mai bun profil de prima calitate. atentie:NU VOR NICI IN RUPTUL CAPULUI SA SCHIMBE PROFILUL,SUB PRETEXTUL CA EI IES IN PIERDERE,...MDA!!! oferta o face in euro.am vrut sa platesc cu euro dar a zis ca trebuie sa-i schimb la cursul de vanzare BRD deci am mai scos din buzunar cateva sute de lei. dar am tacut atunci,crezand ca important e cum imi aduce profilul. i-am reclamat la OPC iar acolo....surpriza:erau chiar prieteni cu comisarul sef adjunct Leonte Ioan. mi-au clasat cazul spunand ca ei nu se pricep la tamplarie pvc,sa ma duc in instanta. am dus la opc actele,le-am aratat ca m-au mintit la calcule,ca mi-au adus comanda de pe o data anterioara semnarii contractului...degeaba.directorii de la Prestarea asteapta sa-i dau in judecata ..’daca am curajul’!!DUMNEZEU SA VA FEREASCA DE OAMENI ASA DE NESIMTITI SI LACOMI!!!
dodu marcel- 1
Re: Ganduri fara noima
Si cand te-ai inscris pe forum, tot cu acelasi text ai venit. Du-te la OPC, da-i in judecata, fa-le reclama proasta peste tot si mergi mai departe. Nu asta e scopul forumului nostru.
Vizitator- Vizitator
Da. Mentinem prospetimea forumului.
Uite, n-am precizat ca te-am vazut cu sanii goi si in lanturi. Virtual, evident.
Uite, n-am precizat ca te-am vazut cu sanii goi si in lanturi. Virtual, evident.
myrk- 6
Wow! Ce imaginație ... ,,platonică” are Mirk... demnă de umbrele lui Grey.
Indra- 4
cos de gunoi
Mi-am delimitat clar imaginatia intre imaginea pitulicei inlantuite la locul de munca si imaginea erotica a acesteia tintuita de patul conjugal.
Ma rog, eu o prefer libera. Pe pitu, evident.
Ma rog, eu o prefer libera. Pe pitu, evident.
myrk- 6
Pagina 26 din 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Subiecte similare
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Poezii scrise de Queensland
» Ganduri fara noima
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Poezii scrise de Queensland