Ganduri fara noima
+47
anca7
Woo Woo
PILU1957
parwous
carmendana
dall
myrk
itina
Pingu
dcbal
margeluta mea
magda17m
elis27
Queensland
RALUCA
Amrita
shadow
ionutz72
Melodia
Ludmilika
Violoncella
tegeusa
Tizona
seaman65
remusn1
oli
zexe
Nana_Duval
sharp00714
snow
moonstone
mrs nobody
deea
daffy_
princess
Radu
atat de simplu
fotohobby
Mr Nobody
kitty
pitulicea
dragos
kkarin_a
cara.mia26
costica19
habibi77
Hagu_chan
51 participanți
Pagina 23 din 26
Pagina 23 din 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Re: Ganduri fara noima
Raluca, daca te deranjeaza, le sterg. Si apoi,felicitarile decupate in nici un caz nu merg la quilling care este o tehnica in care se lucreaza cu fasii de hartie/carton rulate. Embosarea este de 2 tipuri (la rece sau la cald) si presupune scoaterea in relief a unui model
Sa aveti o zi frumoasa!
Sa aveti o zi frumoasa!
carmendana- 2
Ganduri fara noima
O sa fac un topic nou pentru felicitarile astea. Dar momentam am de lucru si nu pot Aveti putina rabdare. E loc pentru toti si pentru toate formele de arta
pitulicea- 6
O planta mai ciudatica asa, zarita in plimbarile de dinainte de nastere... Si nu sariti sa-mi spuneti cu ce seamana Sau poate doar eu fac asemenea paralele ...
Scuze pentru calitatea inferioara a fotografiei... Nu toata lumea dispune de scule ca ale Pitulicei
Scuze pentru calitatea inferioara a fotografiei... Nu toata lumea dispune de scule ca ale Pitulicei
Queensland- 6
Prunele astea fac si flori?
Acelea sunt niste fructe, sau bobocii care urmeaza sa infloreasca?
Acelea sunt niste fructe, sau bobocii care urmeaza sa infloreasca?
pitulicea- 6
Mie mi se pare ca au forma de prune.
Da' s-ar putea sa fie un soi de maci... dupa frunza si dupa capsula.
Da' s-ar putea sa fie un soi de maci... dupa frunza si dupa capsula.
pitulicea- 6
Scuze. N-am vazut nicio descriere aici. Sterge ce am pus. Crede-ma ca am verificat regulile si n-am gasit nimic.
parwous- 4
Daca intri in "Fotografie" si citesti titlurile topicelor din acest subforum, vei vedea si subtitlurile.
Lumea vazuta prin ochii mei
Fotografiile pitulicei
scris de pitulicea
Lumea vazuta prin ochii mei
Fotografiile pitulicei
scris de pitulicea
pitulicea- 6
Eu parca stiu ca se numesc cel putin in zona noastra sau asa le spunea bunica mea "TROMPETA INGERILOR". Este posibil sa ma insel
RALUCA- 6
Trompeta cataratoare, trambita, luleaua turcului, sunt denumirile arbustului ornamental, originar din America, Tecona radicans (Bignonia radicans, Campsis bignonia).
Trompeta este o liana cataratoare ce poate atinge lungimea de 15 m, foarte decorativa prin frunzele de un verde inchis, dar mai ales prin bogatia de flori in forma de trompeta (de unde ii vine si numele), rosii, galbene sau portocalii. Perioada de inflorire se intinde din iulie pana in septembrie. Are radacini aeriene care o ajuta sa se catere pe ziduri, garduri sau suporti special amenajati.
brugmansia sau datura- denumire populara trompeta ngerilor -este un arbust decorativ.Cu florile sale imense si impresionante datura este pentru multe persoane una dintre cele mai atragatoare si mai populare plante pentru terasa. Seara, atunci cand emana incomparabilul sau parfum ametitor creeaza o atmosfera relaxanta.
Denumirea sa populara se datoreaza florilor sale in forma de trompeta atirnate cu lungimea de paina la 50 cm .In functie de specie si de varietate, paleta de culori a florilor sale- de la alb pana la frez, roz si galben auriu- ne incainta din iulie si pana in septembrie.Datura atinge inaltimea de 1,5-4,0 m.
Cred ca floarea lui myrk e prima, tot o trompeta.
Trompeta este o liana cataratoare ce poate atinge lungimea de 15 m, foarte decorativa prin frunzele de un verde inchis, dar mai ales prin bogatia de flori in forma de trompeta (de unde ii vine si numele), rosii, galbene sau portocalii. Perioada de inflorire se intinde din iulie pana in septembrie. Are radacini aeriene care o ajuta sa se catere pe ziduri, garduri sau suporti special amenajati.
brugmansia sau datura- denumire populara trompeta ngerilor -este un arbust decorativ.Cu florile sale imense si impresionante datura este pentru multe persoane una dintre cele mai atragatoare si mai populare plante pentru terasa. Seara, atunci cand emana incomparabilul sau parfum ametitor creeaza o atmosfera relaxanta.
Denumirea sa populara se datoreaza florilor sale in forma de trompeta atirnate cu lungimea de paina la 50 cm .In functie de specie si de varietate, paleta de culori a florilor sale- de la alb pana la frez, roz si galben auriu- ne incainta din iulie si pana in septembrie.Datura atinge inaltimea de 1,5-4,0 m.
Cred ca floarea lui myrk e prima, tot o trompeta.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 26 Iun - 10:17, editata de 1 ori (Motiv : In acest topic se posteaza doar fotografii facute de membrii forumului.)
Vizitator- Vizitator
Pagina 23 din 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Subiecte similare
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Poezii scrise de Queensland
» Ganduri fara noima
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Poezii scrise de Queensland