INSECTAR
+4
mastermind
atat de simplu
itina
pitulicea
8 participanți
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
INSECTAR
Rezumarea primului mesaj :
INSECTARUL NOSTRU VIRTUAL isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand insecte fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
INSECTARUL NOSTRU VIRTUAL isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand insecte fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: INSECTAR
de ce-mi da Itina chestia aia?
Am pozat si eu odata unul, si era 1. sa cad in cap din cauza pozitiei din care am fotografiat, si 2. aproape sa fac alergie, naiba stie de ce m-am scarpinat mult timp dupa ce am fost aproape de el.
Am pozat si eu odata unul, si era 1. sa cad in cap din cauza pozitiei din care am fotografiat, si 2. aproape sa fac alergie, naiba stie de ce m-am scarpinat mult timp dupa ce am fost aproape de el.
Vizitator- Vizitator
N-aveti suflet. Nu-i scarbos deloc. Mai ales ca are si par In afara de soareci si sobolani, nici un animal care are blanita nu-i scarbos
pitulicea- 6
Ce plina de polen e, aproape o confunzi cu floarea. Bravo ei si fotografului pentru surprinderea in flagrant.
Vizitator- Vizitator
Mamaruta, buburuza, gargarita... Nu conteaza cum ii zicem! Imi pare doar una din cele mai dragute gaze dupa fluturasi.
itina- 6
Gargaritele eu stiu ca sunt alte insecte (daunatoare). Cele care mananca miezul boabelor de fasole, mazare, porumb. Sunt mici si scarboase
Insecta asta pe la noi se numeste mamaruta sau buburuza, nicidecum gargarita .
Insecta asta pe la noi se numeste mamaruta sau buburuza, nicidecum gargarita .
pitulicea- 6
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum