INSECTAR
+4
mastermind
atat de simplu
itina
pitulicea
8 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
INSECTAR
Rezumarea primului mesaj :
INSECTARUL NOSTRU VIRTUAL isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand insecte fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
INSECTARUL NOSTRU VIRTUAL isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand insecte fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: INSECTAR
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu pot sa va spun ce si-a batut joc de mine fluturasul asta pana am reusit sa-l pozez! Mergeam cativa pasi spre el, usurel, sa nu-l sperii, apropiam de el telefonul ca sa-i fac poza...zvarr! zbura putin mai incolo! Iar, pas-pas, dupa el, ma lasa sa ma apropii, sa ma chinui iar sa nu-l sperii, cum sa apas pe buton iar zvarr!! Si tot asa de vreo patru ori! Dar nu m-am lasat!
Nu pot sa va spun ce si-a batut joc de mine fluturasul asta pana am reusit sa-l pozez! Mergeam cativa pasi spre el, usurel, sa nu-l sperii, apropiam de el telefonul ca sa-i fac poza...zvarr! zbura putin mai incolo! Iar, pas-pas, dupa el, ma lasa sa ma apropii, sa ma chinui iar sa nu-l sperii, cum sa apas pe buton iar zvarr!! Si tot asa de vreo patru ori! Dar nu m-am lasat!
itina- 6
Imi si imaginez, pentru ca stiu Am alergat si eu destul dupa fluturi
Ce culori frumoase are. Tare frumos fluturasul. Daca puteai sa-l prinzi de mai aproape...
Ce culori frumoase are. Tare frumos fluturasul. Daca puteai sa-l prinzi de mai aproape...
pitulicea- 6
Dac-aveam un aparat mai ca al tau, asa...cu siguranta s-ar fi vazut perfect.
L-am fotografiat cat de aproape am putut.
L-am fotografiat cat de aproape am putut.
itina- 6
S-a ascuns, dar nu s-a ascuns destul de bine. Il vad!
Greu cu insectele astea Zboara cand ti-e lumea mai draga...
Greu cu insectele astea Zboara cand ti-e lumea mai draga...
pitulicea- 6
ca doar asta nu-i un fel de tantar uitandu-ma la picioroangele alea, asa pare. grozava poza Pitu!
Vizitator- Vizitator
si ce ac nesimtit are la extremitatea sudica dar poza tot grozava este
Vizitator- Vizitator
pitulicea- 6
esti figura PITU ..nu stii sa folosesti PAINT-ul????trebuia sa ii pui macar vreo 3-4 bulinute
mastermind- 4
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum