LUMEA NECUVANTATOARELOR
+13
dorina_s
Zeno-san
Vica
RALUCA
seaman65
Woo Woo
shadow
myrk
atat de simplu
itina
mrs nobody
aspidistra76
pitulicea
17 participanți
Pagina 4 din 21
Pagina 4 din 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
LUMEA NECUVANTATOARELOR
Rezumarea primului mesaj :
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 24 Sept - 19:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: LUMEA NECUVANTATOARELOR
Am la serviciu un caine care sta asa cand il apuca.Se intinde cat se intinde si dintr-o data il vad in pozitia asta.
atat de simplu- 6
parca-l si vad Simply, probabil ca este un Fi-Fi din acela mai mititel . Bruno si de-ar vrea n-ar reusi, la cata vitelul este. In schimb se pune pe spate, cu picioare raschirate in sus, si asa doarme, cu toate cele la vedere, caraghios nevoie mare
Vizitator- Vizitator
de la expozitia de pasari si iepuri de ieri. M-am chinuit sa fac pozele, am mai incercat sa evit gratiile, dar nu prea mi-a reusit.
Ati mai vazut asa iepure urias (poate ajunge la 7 kg) cu urechi blegi, in loc sa fie sumetite ca la confratii lui? Parca este un buldog al iepurilor, dar culmea, prietenos si simpatic foc
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ati mai vazut asa iepure urias (poate ajunge la 7 kg) cu urechi blegi, in loc sa fie sumetite ca la confratii lui? Parca este un buldog al iepurilor, dar culmea, prietenos si simpatic foc
Vizitator- Vizitator
Dolofanul ! Au aparut si la noi rasele astea grele de iepuri, am un fost coleg de liceu ce are o pasiune cu iepurii si are cateva exemplare si din astea.
Vizitator- Vizitator
Iar am ramas in urma cu pozele. Mai era un iepuras pe care abia azi l-am vazut. O figura! Parca-i iepurele ala obraznic din desenele animate
Ce grasan e asta Mi-ar prinde bine in tocana
Trebuia sa-l pozezi un pic mai de la distanta. Iesea mai bine.
Ce grasan e asta Mi-ar prinde bine in tocana
Trebuia sa-l pozezi un pic mai de la distanta. Iesea mai bine.
pitulicea- 6
l-am pozat si mai de departe Pitu, dar m-am gandit ca in poza asta ii vedeti mai bine urechile alea blegite
Vizitator- Vizitator
Ce animale frumoase ai intalnit tu Esti o norocoasa si-o fericita.
Eu ma multumesc cu cele de pe langa casa
Foarte frumoasa tanti girafa
Eu ma multumesc cu cele de pe langa casa
Foarte frumoasa tanti girafa
pitulicea- 6
Sa nu spui ca nu are Clujul o gradina zoologica , parca nu-mi vine a crede, mai ales ca stiu ca are o frumoasa Gradina Botanica Sau poate iti este 'peste mana' sa ajungi acolo.
Cangurul acesta chiar are stofa de vedeta, pozeaza nonsalant intr-un parc pentru necuvantatoare din Aachen.
Cangurul acesta chiar are stofa de vedeta, pozeaza nonsalant intr-un parc pentru necuvantatoare din Aachen.
Vizitator- Vizitator
Pagina 4 din 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Subiecte similare
» Lumea vazuta prin ochii mei
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala