LUMEA NECUVANTATOARELOR
+13
dorina_s
Zeno-san
Vica
RALUCA
seaman65
Woo Woo
shadow
myrk
atat de simplu
itina
mrs nobody
aspidistra76
pitulicea
17 participanți
Pagina 19 din 21
Pagina 19 din 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
LUMEA NECUVANTATOARELOR
Rezumarea primului mesaj :
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 24 Sept - 19:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: LUMEA NECUVANTATOARELOR
Ba ne-a placut de pisica anterioara, chiar mai mult decat de asta, dar n-am fost pe faza cand ai postat-o. Prima e dulce, imi vine s-o mangai. De a doua mi-e frica Parca acum, acum vrea sa muste din mine. Interesanta, dar n-as vrea asa ceva in casa mea
pitulicea- 6
Frumos animal
Va trebui sa redeschid topicul cu animale de companie.
Va trebui sa redeschid topicul cu animale de companie.
pitulicea- 6
Ieri mama m-a sunat cand eram la servici si mi-a spus sa trec neaparat pe la ea cand vin ca nu se mai intelege cu Alessia Cand a iesit de la scoala intr-o parcare a dat peste un pisoias(au fost doi,dar pe celalalt il calcase o masina ).La luat si a venit cu el in scurta acasa Va dati seama reactia mamei stiind cate animalute are zgaiba Dar ea nu si nu,ia facut baita ca era vai de capusorul lui si ia pus numele Tomita.Mama mi-a spus sa-l iau si sa-l duc la bunicul in drum spre servici.Atat mi-a trebuit,sa pus pe plans si a spus ca nu vrea nimic sa-i mai aduca nimic Mos Nicolaie ca deja ia adus Acesta este Tomita,noul prieten al Alessiei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vica- 6
Ce fotogenic e Tomita Faina poza i-ati facut. Are o privire asa nevinovata.
Alessia e o dulceata de fata. Are un suflet mare, draga de a
Alessia e o dulceata de fata. Are un suflet mare, draga de a
pitulicea- 6
Este micut,mult mai micut deact arata in poza si Alessia nu a putut sa treaca nepasatoare pe langa el,mai ales ca mieuna de foame si frig Cert este faptul ca a reusit sa convinga pana si pe tata care nu prea le are cu"animalutele"
Vica- 6
Wooow, chiar ca-i frumos pisicutul asta. Interesanta blana. Merge de-o hainuta Hainuta pentru el, fireste
pitulicea- 6
Pagina 19 din 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Subiecte similare
» Lumea vazuta prin ochii mei
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL