FRUMUSETEA FLORILOR
+16
Annmarie
shadow
Florin Popa
zxc12
dorina_s
SoulOfOcean
sorin_gabriel
RALUCA
myrk
itina
Queensland
carmendana
atat de simplu
Doruletz
seaman65
pitulicea
20 participanți
Pagina 22 din 25
Pagina 22 din 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
FRUMUSETEA FLORILOR
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Mar - 20:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
LUCIAN MARIUS MEME apreciază acest mesaj
Re: FRUMUSETEA FLORILOR
Superb crinul. Felicitari sotiei tale - si tie - pentru interes si pentru rezultat Sper ca mai aveti si alte flori in gradina si ca ne vei mai incanta si cu alte imagini colorate.
pitulicea- 6
Îmi place atât de tare topicul asta și ma bucur ca nu sunt singura “obsedată” de plante ). O sa postez și eu câteva din grădina mea când ajung acasă, asta dacă o sa-mi dau seama cum se încarcă imaginile .
GirlOnline- 1
Ce ma bucur ca mai e o iubitoare de plante pe forum Am cam ramas singura care mai posteaza aici. M-as bucura sa-ti admir florile. Le iubesc si nu ma satur sa le privesc.
Gasesti la IMPORTANT un tutorial care te ajuta sa postezi poze pe forum.
Gasesti la IMPORTANT un tutorial care te ajuta sa postezi poze pe forum.
pitulicea- 6
Pagina 22 din 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Subiecte similare
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
Pagina 22 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum