FRUMUSETEA FLORILOR
+16
Annmarie
shadow
Florin Popa
zxc12
dorina_s
SoulOfOcean
sorin_gabriel
RALUCA
myrk
itina
Queensland
carmendana
atat de simplu
Doruletz
seaman65
pitulicea
20 participanți
Pagina 12 din 25
Pagina 12 din 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
FRUMUSETEA FLORILOR
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Mar - 20:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
LUCIAN MARIUS MEME apreciază acest mesaj
Re: FRUMUSETEA FLORILOR
Daca voua nu va place topicul acesta si nu va plac florile, nici o problema... il acaparez eu
O floare pe zi. Azi am venit cu Anthuriumul meu De fapt, n-au mai ramas decat pozele cu el. Am reusit sa-l omor Si era cadou de ziua mea, de la ex-iubi al meu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O floare pe zi. Azi am venit cu Anthuriumul meu De fapt, n-au mai ramas decat pozele cu el. Am reusit sa-l omor Si era cadou de ziua mea, de la ex-iubi al meu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Frumoasa, mai ales ca-i portocalie
Ii multumim surorii tale ca ti-a dat voie sa ne-o arati
Ii multumim surorii tale ca ti-a dat voie sa ne-o arati
pitulicea- 6
Mie-mi pare a fi cucuta, dar nu-s convinsa ca asta e.
Ma uitam acum pe net si vad ca seamana si cu Branca Ursului Cum nu cunosc planta asta m-am uitat sa vad ce scrie despre ea si scrie asa: brânca-ursului ar putea fi confundată cu alte plante cu flori asemănătoare, cum ar fi cucuta (foarte toxică)
Daca as vedea frunzele, as sti sa-ti spun exact daca e cucuta sau nu.
Oricum, frumoasa floarea de camp si frumoasa poza
Ma uitam acum pe net si vad ca seamana si cu Branca Ursului Cum nu cunosc planta asta m-am uitat sa vad ce scrie despre ea si scrie asa: brânca-ursului ar putea fi confundată cu alte plante cu flori asemănătoare, cum ar fi cucuta (foarte toxică)
Daca as vedea frunzele, as sti sa-ti spun exact daca e cucuta sau nu.
Oricum, frumoasa floarea de camp si frumoasa poza
pitulicea- 6
Branca-ursului sau laba-ursului. M-am uitat in dex sa vad ce inseamna branca. N-am gasit alta analogie cu floarea decat o laba (de urs). Se pare ca are ceva lipici in ea floarea asta, ca atrage tot felul de insecte (am numarat patru tipuri, doar pe partea vizibila). A, uite, doua se si imperecheaza fara pudoare. Si-or fi asteptand si celelalte insecte perechile!
Per total, frumoasa!
Per total, frumoasa!
myrk- 6
Pagina 12 din 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Subiecte similare
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
Pagina 12 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum