A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 53 din 56
Pagina 53 din 56 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54, 55, 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Da, e!
Daca nimeni nu-si mai da cu parerea, iar cei care au facut-o sunt de parere ca e vorba de Dorina, nu pot decat sa fiu de acord cu ei. Da, Dorina e
Daca nimeni nu-si mai da cu parerea, iar cei care au facut-o sunt de parere ca e vorba de Dorina, nu pot decat sa fiu de acord cu ei. Da, Dorina e
pitulicea- 6
Trebuia sa decupeze si picioarele. Dupa sani, nu o recunosteam.
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Dupa sani nu ma recunoasteai, fireste, pentru ca aveam pe sub tricou un costum de baie cu tot felul de floricele aplicate (in relief), ceea ce da impresia ca aveam niste sani tare sifonati
Aveti dreptate. N-are rost sa astept sa mai ghiceasca si altii, ca oricum n-o s-o faca. N-are cine.
Daca tot m-ati ghicit n-are sens sa mai pun si poza completa. Oricum nu exista dubii.
Aveti dreptate. N-are rost sa astept sa mai ghiceasca si altii, ca oricum n-o s-o faca. N-are cine.
Daca tot m-ati ghicit n-are sens sa mai pun si poza completa. Oricum nu exista dubii.
pitulicea- 6
Florin Popa- 6
Vica zic si eu. Cine-i jucausa forumului?
atat de simplu- 6
Eu ce sa mai zic? Atata siguranta din partea voastra, ma lasa fara replica
pitulicea- 6
Pagina 53 din 56 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54, 55, 56
Pagina 53 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum