A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 5 din 56
Pagina 5 din 56 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Pitule, de cand e poza? Esti super- superbissima, nu de alta! Chiar si din spate!
itina- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Circumvolutiunile iti sunt dodoloate... Pe cuvarful meu (chit ca n-am ) ca nu esti sanatoasa la mansarda... Sa arati asa si sa te plangi toata ziua ce grasa esti...
Queensland- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
No pai vezi si tu ca acolo-s inghesuita in blugi. Cand ma dau jos din ei, ma revars
pitulicea- 6
Daaaaaaa si cand stai la soare si te ridici, poti sa-ti vezi profilul dupa unsoarea ce-a ramas in urma ta, nu ???
Ma leshi?????
Ma leshi?????
Queensland- 6
Eu-s mai dodoloata ca tine si nu ma plang! Si-s si mica de statura! Tu esti chiar gigea!
itina- 6
Va multumesc, fetelor. Sunteti voi dragute.
Itina sa stii ca si eu sunt mica. Nu esti mai dodoloata. Las' ca te-am vazut eu si pe tine.
Itina sa stii ca si eu sunt mica. Nu esti mai dodoloata. Las' ca te-am vazut eu si pe tine.
pitulicea- 6
Doar in poza! Intr-o poza in care poate ca arat mai bine decat in alta! Nimeni din cei care mai sunt acum pe forum, nu ma stie si in realitate dar pe tine, da... si-si mentin "ok"-ul.
itina- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 25 Oct - 9:38, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pagina 5 din 56 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 56
Pagina 5 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum