A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 38 din 56
Pagina 38 din 56 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 47 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Deci să înțeleg,bănuiți că eu sunt în poză?Imi spun părerea și eu,este simpla
Vica- 6
Asa, aproape toti v-ati dat cu parerea, deci pot sa-mi dau si eu. Sunt pe tableta, asa ca mi-e greu sa ma intind prea mult. Pentru inceput, ma intreb (firesc) de unde-mi stie Florin sanii si funduletul: ne-am intalnit candva si am uitat noaptea memorabila? Mircea vine cu niste constatari interesante. Eu as avea niste obiectii, insa. As spune ca Vica a fost atenta la ce i-am spus data trecuta si a venit cu o bluza cu maneci lungi, sa nu ma puna pe mine in dificultate (iar) cu lipsa tatuajelor. Si-a ascuns si unghiile de data asta, sa nu i le recunoasca Florin. In plus... a mai venit si cu remarca aia... poponet nepotrivit de mare pentru greutatea ei de 60- 60 si ceva de kg. Eu imi stiu perfect greutatea, s-a intamplat sa ma cantaresc acum 2 zile, inaltimea ma pune in dificultate. Poate am scazut. Oricum, potrivit logicii mele, daca poponetul ala este generos pentru 60 si ceva de kg, pentru 55 de kg cum este? Deci, nu ma incadrez in... poza. Dar trebuie sa recunosc acum ca Vica a venit cu o buna strategie. Deci,Vica spun!!
atat de simplu- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Waw,ce analiza complexa! Simpla este chiar sofisticata
lion- 3
In plus la analiza mea post hamletiana, am exclus-o pe simpla dintre suspecti pentru ca mi-e greu sa cred ca la poztia adoptata in poza ar putea sa ne prezinte doar jumatate din profil
raichu- 4
Hmmm, pitu incearca sa ne arunce pe o pista falsa; incep sa o consider printre suspecti; ma duc sa mai citesc din Robert Galbraith poate rationamentele lui Cormoran Strike o sa ma inspire mai mult.
raichu- 4
As putea fi, mai ales ca am poponetul cel mai mare dintre fetele de aici Nu am chiar 60 de kg, dar am un fund cat o femeie de 70 kg
Ce sa fac daca-s grasa?
Ce sa fac daca-s grasa?
pitulicea- 6
Nu rad a bine azi, dar nu ma pot abtine. Stresul asta imbraca forme atat de diferite... Iui! Eu sunt tare curioasa cine-i in poza, dar cred ca Pitu nu va deslusi prea curand misterul.
Pitu, femeile de 70 de ani au fundul plat, deci bucura-te de fundul tau bombat!
Pitu, femeile de 70 de ani au fundul plat, deci bucura-te de fundul tau bombat!
atat de simplu- 6
Sincera sa fiu, de fund nu m-am plans niciodata Eu si Jennifer Lopez.
pitulicea- 6
Pai, e frumos asa mai apetisant. Nici eu nu m-am plans de-al meu si nici altii de el.
atat de simplu- 6
Cred ca e pentru prima data cand inclin pe rand pentru fiecare dintre cele trei: Pitu, Vica si Simpla. Dupa pozitia in care sta as zice ca e Simpla. Dar poate fi si Vica. Sunt derutata! Ma mai gandesc si revin.
itina- 6
Pagina 38 din 56 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 47 ... 56
Pagina 38 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum