A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 31 din 56
Pagina 31 din 56 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 43 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Vica a ghicit, iar Livia s-a dat repede de gol. Felcitari celor care au ghicit ca in spatele mastii se ascunde liviaionita
pitulicea- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 26 Iun - 20:41, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pai, cred ca ala e coaforul la care se aranjeaza Pitu. Dar, la acelasi coafor, e posibil sa se aranjeze si Brosco. Poate si Dorina, cine stie? Pitu nu-i blonda, dar poate avea o peruca. Brosco e blonda, dar nici parul ei nu-mi pare a fi. Dorina ar avea mai degraba nuanta asta de blond, desi si-a facut niste suvite negre, dar poate ca poza e facuta dinainte de asta. In plus, merge la multe nunti si freza asta mi se pare potrivita pentru un astfel de eveniment. Pare si destul de inalta... daca e sa ma raportez la distanta dintre spatar si varful capului, numai ca nu stiu cat de inalt e spatarul. Oricum, daca e sa ma iau dupa cap si par (doar), nu stiu cine e. As merge pe Dorina.
atat de simplu- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Pitu, ti-ai pus peruca? sau o fi Vica? ca ea isi schimba frizurile. mai stau un pic sa ma gandesc
dorina_s- 5
Apoi, putea sa fie doar peruca, atunci. Nici nu mai conta capul.
Daca se vedea ceva, putea sa fie si-o peruca. Dar nu se vede decat o bucatica din salon. Si-o bucatica de ureche,ce-i drept. Dar n-am cum s-o recunosc. Se poate pune poza si dintr-un alt unghi? Sa nu mergem chiar la nimereala.
Mircea, uita-te tu, ca ai ochi mai buni: se vede ceva portocaliu sub prosop?
Daca se vedea ceva, putea sa fie si-o peruca. Dar nu se vede decat o bucatica din salon. Si-o bucatica de ureche,ce-i drept. Dar n-am cum s-o recunosc. Se poate pune poza si dintr-un alt unghi? Sa nu mergem chiar la nimereala.
Mircea, uita-te tu, ca ai ochi mai buni: se vede ceva portocaliu sub prosop?
atat de simplu- 6
Pe Brosco o exclud, ca n-a mai intrat pe forum si nu i-o fi pus matusa-sa poza de capul ei. Vica n-a ajuns inca la salon (la Cluj), chiar de-si schimba des freza.
Asa. M-am mai gandit in timp ce inspiram aburii esentei de bergamota aruncate in cada de baie. Singurul lucru care e clar pentru mine este urmatorul: e vorba de salonul surorii lui Pitu. Daca aia e peruca, cine spune ca nu poate fi un barbat acolo? De exemplu, Mr Fantastic, adica magneticul. Are intrare la salonul lui Pitu.
Asa. M-am mai gandit in timp ce inspiram aburii esentei de bergamota aruncate in cada de baie. Singurul lucru care e clar pentru mine este urmatorul: e vorba de salonul surorii lui Pitu. Daca aia e peruca, cine spune ca nu poate fi un barbat acolo? De exemplu, Mr Fantastic, adica magneticul. Are intrare la salonul lui Pitu.
atat de simplu- 6
Ups!
Ups!
O remarca: pitu are acces la salonul surorii, iar magneticul direct la pitu, sare peste salon!
Sub peruca parca se vede ceva portocaliu, sub prosop n-as baga mana in foc... dar nu e imposibil sa fie ceva tot portocaliu!
Ups!
O remarca: pitu are acces la salonul surorii, iar magneticul direct la pitu, sare peste salon!
Sub peruca parca se vede ceva portocaliu, sub prosop n-as baga mana in foc... dar nu e imposibil sa fie ceva tot portocaliu!
myrk- 6
Nu sunteti normali. Doamne, ce-am mai ras... in special de simpla, cu deductiile ei
Da' de unde stie ea ca e salonul surorii mele?
Da' de unde stie ea ca e salonul surorii mele?
pitulicea- 6
Hai sa zicem ca pe asta ai ghicit-o, dar nu salonul trebuie sa-l ghiciti, ci pe fata de la salon
pitulicea- 6
Pagina 31 din 56 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 43 ... 56
Pagina 31 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum