COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 25 din 37
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Tema concursului: BANI
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca trebuie sa mai specific ca am facut poza asta special pentru concurs, nu? Ca doar nu mananc bani cu furculita si cutitul.
Adevarul e ca "mananc" foarte multi bani. Daca altadata - pana eram "domnisoara" - cheltuiam foarte putini bani pe mancare, acum am trecut in cealalta extrema si exagerez cu mancarea. Nu o mananc pe toata, pentru ca nu apuc. Se altereaza si o arunc. Puteam sa mai fac o poza si cu bani in cosul de gunoi
Nu cred ca trebuie sa mai specific ca am facut poza asta special pentru concurs, nu? Ca doar nu mananc bani cu furculita si cutitul.
Adevarul e ca "mananc" foarte multi bani. Daca altadata - pana eram "domnisoara" - cheltuiam foarte putini bani pe mancare, acum am trecut in cealalta extrema si exagerez cu mancarea. Nu o mananc pe toata, pentru ca nu apuc. Se altereaza si o arunc. Puteam sa mai fac o poza si cu bani in cosul de gunoi
pitulicea- 6
asta ar fi fost o super idee, banii la cosul de gunoi
Dar poza a meritata sa castige, nu atat ptr calitatea artistica cat ptr ideea grozava, felicitari din nou!
Dar poza a meritata sa castige, nu atat ptr calitatea artistica cat ptr ideea grozava, felicitari din nou!
Vizitator- Vizitator
Pastram ideea pentru urmatorul concurs cu bani
Atunci vor fi o gramada de poze cu aceeasi idee, cu aceiasi bani, doar cosurile de gunoi vor fi altele
Atunci vor fi o gramada de poze cu aceeasi idee, cu aceiasi bani, doar cosurile de gunoi vor fi altele
pitulicea- 6
Asa-i la mare. Mereu iti intra in cadru cei pe care nu i-ai dori acolo.
Si... asa e la mare... sunt nori cum in alte parti nu sunt. Foarte frumoasa poza si norii.
Si... asa e la mare... sunt nori cum in alte parti nu sunt. Foarte frumoasa poza si norii.
pitulicea- 6
Trebuia sa te cocoti pe faleza aia Inca o data felicitari pentru poza asta frumoasa!
Vizitator- Vizitator
Nu conteaza ca nu a fost facuta special pentru concurs, conteaza ca s-a incadrat in tema concursului
Frumoase flori roz de primavara. Sunt, intr-adevar, frumosi, copacii care infloresc roz.
Frumoase flori roz de primavara. Sunt, intr-adevar, frumosi, copacii care infloresc roz.
pitulicea- 6
...dar fotografia ta este interzisa curiosilor? ca eu n-o pot vedea
Vica- 6
Tema concursului: CEASURI
Am facut fotografia in ultima excursie, in parcul de distractii Gardaland- parc situat în nord-estul Italiei în municipiul Castelnuovo del Garda, în provincia Verona,
In acest an se implinesc 40 de ani de la inaugurare.
am mai incarcat-o o data
Am facut fotografia in ultima excursie, in parcul de distractii Gardaland- parc situat în nord-estul Italiei în municipiul Castelnuovo del Garda, în provincia Verona,
In acest an se implinesc 40 de ani de la inaugurare.
am mai incarcat-o o data
dorina_s- 5
F. frumoasa fotografia si f. frumos ceasul vegetal, super idee...si mai si functioneaza!
Vizitator- Vizitator
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Pagina 25 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum