COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 24 din 37
Pagina 24 din 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Frumos tortul si plin de iubire Inimioara nu lipseste... e la locul ei!
pitulicea- 6
Tema concursului: CE MAI BEM ACASA?
Am umplut doua pahare cu un vin mai dulce si parfumat si i-am zis lui B ''hai dragule sa ciocnim un pahar, dar stai putin sa le trag in poza mai intai'' S-a uitat el cam mirat, mai ales ca a vazut ca ma fataiam sa le pozez din mai multe unghiuri, apoi am stat amandoi pe canapea si pret de o jumatate de ora ne-am rasfatat savurand vinul si am facut si planuri ptr. concediu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa nu mai zica Pitu ca-s o uituca...
Am umplut doua pahare cu un vin mai dulce si parfumat si i-am zis lui B ''hai dragule sa ciocnim un pahar, dar stai putin sa le trag in poza mai intai'' S-a uitat el cam mirat, mai ales ca a vazut ca ma fataiam sa le pozez din mai multe unghiuri, apoi am stat amandoi pe canapea si pret de o jumatate de ora ne-am rasfatat savurand vinul si am facut si planuri ptr. concediu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa nu mai zica Pitu ca-s o uituca...
Vizitator- Vizitator
Multumesc frumos Aella , dar de la tema concursului ni s-a tras
Vizitator- Vizitator
Frumos!
Am vrut sa dau verde, mi s-a miscat imaginea pe tableta si am apasat pe minus in loc de plus. Am incercat sa imi indrept greseala prin niste " verde" dati prin alte parti. Iarta-ma, Dorinuta.
Am vrut sa dau verde, mi s-a miscat imaginea pe tableta si am apasat pe minus in loc de plus. Am incercat sa imi indrept greseala prin niste " verde" dati prin alte parti. Iarta-ma, Dorinuta.
itina- 6
N-am mai ajuns pe la topicul asta in ultima vreme, pana azi. M-am distrat de doro si de istoria fotografiei cu care a castigat. Frumosa foc poza, frumoasa istorioara... frumos sa ai cu cine imparti o sticla de vin si-un trandafir Felicitari, doro! Esti o artista.
Frumoase si martisoarele Dorinei. Fotogenice Daca itina a gresit si i-a dat un rosu, eu n-am gresit si i-am dat un verde. Chiar il merita. Ne-a incantat privirea cu ceva frumos.
Frumoase si martisoarele Dorinei. Fotogenice Daca itina a gresit si i-a dat un rosu, eu n-am gresit si i-am dat un verde. Chiar il merita. Ne-a incantat privirea cu ceva frumos.
pitulicea- 6
Frumoase martisoare si putem sa-ti dam si un binemeritat verde !
Vizitator- Vizitator
Cum ce sa ne spui? Cu cine erai cand ai "cules-o", de exemplu
Foarte frumoasa scoica ta si neciobita
Foarte frumoasa scoica ta si neciobita
pitulicea- 6
Sincera sa fiu, nu-mi amintesc! Nici macar nu sunt sigura daca am cules-o sau am cumparat-o...
itina- 6
Ai pus-o frumos in valoare, asa ca poza ta a meritat sa castige
Vizitator- Vizitator
Pagina 24 din 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Pagina 24 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum