COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 21 din 37
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Tema concursului: ANIMALE
Iedutii astia erau locatari pe o parcela dintr-un frumos si imens parc de pe langa oraselul Alsdorf. Partea in care sunt animalele este o padure maaare, dar cu alei din pamant/iarba pt. vizitatori, cu luminisuri din loc in loc, unde sunt gheaburile cu hrana animalelor, de la iepuri pana la bizoni, sau macar arata a bizoni.
Erau multi, dragalasi, cocotati care pe unde, si ce era sa fac, i-am pozat.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Iedutii astia erau locatari pe o parcela dintr-un frumos si imens parc de pe langa oraselul Alsdorf. Partea in care sunt animalele este o padure maaare, dar cu alei din pamant/iarba pt. vizitatori, cu luminisuri din loc in loc, unde sunt gheaburile cu hrana animalelor, de la iepuri pana la bizoni, sau macar arata a bizoni.
Erau multi, dragalasi, cocotati care pe unde, si ce era sa fac, i-am pozat.
Vizitator- Vizitator
Tare-s dulcici asa mititei Dupa ce se fac capre nu mai sunt la fel de frumosi
Da' gaina aia ce cauta printre ei?
Da' gaina aia ce cauta printre ei?
pitulicea- 6
nici n-am vazut-o dar acu' c-ai zis, imi amintesc ca erau si pasari de tarcurile de acolo, ba le-am si pozat, cred ca aia a fost mai indrazneata si s-a strecurat cumva la ei. M-am uitat iar, sunt chiar 3 gaini, doua la iezi si una dincolo de gard, ma faci acum sa caut si pozele cu pasaretul sa ma dumiresc
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: CETATI
Acestea-s ruinele unei cetati din secolul XI, conservate f. bine, avand in vedere vechimea ei. Cetatea strajuieste orasul Koblenz, odinioara fiind turn de observatie si avanpost de lupta, acolo aflandu-se in permanenta o garnizoana gata sa moara in luptele cu triburile barbare ce ravneau la bunastarea locuitorilor de pe malul Rinului.
Acestea-s ruinele unei cetati din secolul XI, conservate f. bine, avand in vedere vechimea ei. Cetatea strajuieste orasul Koblenz, odinioara fiind turn de observatie si avanpost de lupta, acolo aflandu-se in permanenta o garnizoana gata sa moara in luptele cu triburile barbare ce ravneau la bunastarea locuitorilor de pe malul Rinului.
Vizitator- Vizitator
Foarte frumoasa ruina ta Si culorile... superbe.
Puternice zidurile acelea, daca au rezistat timpului...
Puternice zidurile acelea, daca au rezistat timpului...
pitulicea- 6
Foarte frumos. Chiar elegante pasarile astea.
Par cam libere pasarile alea. Nu pleaca?
Par cam libere pasarile alea. Nu pleaca?
pitulicea- 6
Nu pleaca Pitu, nu au cum, locul pare liber pentru ca au un spatiu f. mare destinat numai lor, la fel si celelalte animale, dar toate sunt imprejmuite. Unele, ca in cazul lor, doar cu un gardulet normal de sarma, altele ...cum ar fi leii, sunt imprejmuite cu un gard transparent dintr-un fel de plastic sau sticla, dublat si de un gard metalic. Este perfect transparent, dar si f. rezistent astfel ca nu este nici un pericol.
Cand termini de vizitat totul acolo, iti dai seama ca au trecut 4-5 ore, si doar ai impresia ca ai vazut tot, uitandu-te pe harta vezi ca ai ratat destul de multe alte animalute.
Cand termini de vizitat totul acolo, iti dai seama ca au trecut 4-5 ore, si doar ai impresia ca ai vazut tot, uitandu-te pe harta vezi ca ai ratat destul de multe alte animalute.
Vizitator- Vizitator
Garduri transparente? Si te simti de parca ai fi alaturi de animale? Ce frumos! Vreau si eu intr-o gradina zoologica frumoasa.
pitulicea- 6
Banuiesc ca nu poate fi rea, la cat de bine arata Foarte frumoasa, cu caciulita aia de fructe
pitulicea- 6
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Pagina 21 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum