COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 20 din 37
Pagina 20 din 37 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Shu, mai vad cand si cand pe cate unu cu lanseta, ba odata era un tanar care-si instalase un scaun in apa, la mal, si statea acolocu fundul practic in apa, dar sezand ...insa pesti nu am vazut niciodata. Cu siguranta insa sunt, pentru ca sunt o multime de rate, lebede, gaste salbatice, cormorani, etc... si banuiesc ca ele papa si pestisori, nu?
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: CAINELE
BULDOGUL.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Uriasul din imagine are o poveste simpla…
Nepotica mea isi dorea un catel iar eu , care o pup in cur si pentru ca imi plac caini, nu am stat prea mult pe ganduri si tup, fara sa spun cuiva, am luat-o de manuta , iar cu bagheta magica am impropietarit-o cu piticul din poza care acum este o mandrete de Husky ce le mananca urechile…Ce a urmat dupa ce am ajuns cu el acasa, nu va povestesc…razboiul stelelor . Acum toti il iubesc iar mata aia mica este cea mai fericita!…
BULDOGUL.
Uriasul din imagine are o poveste simpla…
Nepotica mea isi dorea un catel iar eu , care o pup in cur si pentru ca imi plac caini, nu am stat prea mult pe ganduri si tup, fara sa spun cuiva, am luat-o de manuta , iar cu bagheta magica am impropietarit-o cu piticul din poza care acum este o mandrete de Husky ce le mananca urechile…Ce a urmat dupa ce am ajuns cu el acasa, nu va povestesc…razboiul stelelor . Acum toti il iubesc iar mata aia mica este cea mai fericita!…
Ravian- 4
Foarte dragalas catelul. Cu asa un catel simpatic, nici nu avea cum sa iasa o poza urata Felicitari, castigatorule!
Ma miram de ce zici ca-i buldog Mi se parea mie ca-i husky.
Ma miram de ce zici ca-i buldog Mi se parea mie ca-i husky.
pitulicea- 6
Cainele e frumos dar eu sunt cascat... TEMA PASARI
Multam!
Acum, eu am o mare problema cu el, cam maraie la mine... dar ii arat eu lui la iarna, il pun la sanie...
Multam!
Acum, eu am o mare problema cu el, cam maraie la mine... dar ii arat eu lui la iarna, il pun la sanie...
Ravian- 4
Cred ca o sa-i faci o mare bucurie daca-l pui la sanie Este o frumusete de caine, sa va bucurati de el!
Vizitator- Vizitator
Frumos catel, sa va traiasca si sa va aduca bucurie in suflete !
Vizitator- Vizitator
Poza aceasata a fost facuta acum cativa ani, intr-o perioada cand ieseam cu vecinii la un gratar si cum mereu nu ne terminam povestile am stat pana tarziu ca ne-a prins seara.Mereu am aparatul foto cu mine si am surprins si apusul la Floresti. O parte din ceea ce am surprins in acea seara am postat-o la acest concurs.
Poza aceasata a fost facuta acum cativa ani, intr-o perioada cand ieseam cu vecinii la un gratar si cum mereu nu ne terminam povestile am stat pana tarziu ca ne-a prins seara.Mereu am aparatul foto cu mine si am surprins si apusul la Floresti. O parte din ceea ce am surprins in acea seara am postat-o la acest concurs.
dorina_s- 5
Superbe apusuri are Florestiul Pacat ca eu nu le prind niciodata. Acolo unde stau eu, nu se pot poza...
Felicitari! Ai facut o poza frumoasa.
Felicitari! Ai facut o poza frumoasa.
pitulicea- 6
Pagina 20 din 37 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37
Pagina 20 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum