Aforisme
+10
Violoncella
freda white
pitulicea
habibi77
oli
seaman65
tegeusa
RALUCA
atat de simplu
Queensland
14 participanți
Pagina 7 din 10
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aforisme
Rezumarea primului mesaj :
Un aforism este un enunț concis, expresiv și memorabil care conține o cugetare, un gând adânc sau o părere cu privire la viață, cu aplicabilitate relativ generală. Cu același sens sunt folosiți și termenii maximă, adagiu și sentință. Spre deosebire de proverb, care are o origine veche și populară, despre aforisme se cunosc în general autorul (scriitor, filozof, om politic etc.) și împrejurările în care au fost scrise sau rostite.
„Un aforism este un roman de un rând”, Leonid S. Sukhorukov.
Un aforism este un enunț concis, expresiv și memorabil care conține o cugetare, un gând adânc sau o părere cu privire la viață, cu aplicabilitate relativ generală. Cu același sens sunt folosiți și termenii maximă, adagiu și sentință. Spre deosebire de proverb, care are o origine veche și populară, despre aforisme se cunosc în general autorul (scriitor, filozof, om politic etc.) și împrejurările în care au fost scrise sau rostite.
„Un aforism este un roman de un rând”, Leonid S. Sukhorukov.
pitulicea- 6
Re: Aforisme
"Casatoria nu reuseste intotdeauna sa ucida dragostea, dar nu se lasa pana cand nu o dilueaza".
pitulicea- 6
Nu mai radeti, luati si partea buna a lucrurilor. Stiti ca din prea multa dragoste se poate muri.Asa ca, decat sa ne ucida ea...mai bine o diluam.Asa puteam avea o viata longeviva si lipsita de durere. Eu am voie sa rad, doar o data.
atat de simplu- 6
) Cumva, asa e. Cred ca nimeni nu vrea pe cineva perfect. S-ar simti mult prea imperfect. Si atunci perfectiunea necesita (macar un ) defect.
Violoncella- 5
Eu as zice asa:"misoginismul este cantecul femeilor care se viseaza barbati."
atat de simplu- 6
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum