Recunoaste filmul
+13
dorina_s
itina
veronica_franco
pitulicea
atat de simplu
Krissunu
Obi-Wan Kenobi
tegeusa
shadow
Queensland
Violoncella
elis27
seaman65
17 participanți
Pagina 26 din 32
Pagina 26 din 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Recunoaste filmul
Rezumarea primului mesaj :
Am stat putin pe ganduri daca sa incadrez topicul acesta la Jocuri, sau la Film?
Cred ca merge foarte bine aici, chiar daca va fi mai mult o joaca Cei mai potriviti sa joace acest joc sunt cei pasionati de filme si cinematografie.
In ce consta topicul? Foarte simplu: se posteaza o imagine/secventa dintr-un film, iar cei care doresc, vor ghici din ce film este desprinsa secventa si, eventual, actorii din imagine . Sugerez sa va limitati la filme celebre.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am stat putin pe ganduri daca sa incadrez topicul acesta la Jocuri, sau la Film?
Cred ca merge foarte bine aici, chiar daca va fi mai mult o joaca Cei mai potriviti sa joace acest joc sunt cei pasionati de filme si cinematografie.
In ce consta topicul? Foarte simplu: se posteaza o imagine/secventa dintr-un film, iar cei care doresc, vor ghici din ce film este desprinsa secventa si, eventual, actorii din imagine . Sugerez sa va limitati la filme celebre.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 18 Ian - 11:20, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Ghelan Anca apreciază acest mesaj
Re: Recunoaste filmul
Spune-i numele, Elis Poate ajuta... Sa-ti spun drept, desi numele imi suna foarte cunoscut, n-as fi recunscut-o niciodata... Pe el, nici atat
Queensland- 6
Asa e, Elis, bravo ! Si a facut un rol magnific in acest film...
Pe el il cheama Jeremy Irvine.
Filmul e britanic si e din septembrie 2012
Pe el il cheama Jeremy Irvine.
Filmul e britanic si e din septembrie 2012
Queensland- 6
Ziceam sa punem filme cunoscute, nu filme care au aparut acum 2 luni
pitulicea- 6
No bun, scuze ! Topicul e ''Recunoaste filmul'', nu numai pe cele consacrate deja
Este vorba de ''Now is good'', un film foarte frumos si emotionant, pe care vi-l recomand cu caldura !
Puneti care vreti urmatoarea poza
Este vorba de ''Now is good'', un film foarte frumos si emotionant, pe care vi-l recomand cu caldura !
Puneti care vreti urmatoarea poza
Queensland- 6
Pai da, dar daca e un film pe care nu a apucat nimeni sa-l vada ...
Acuma mi-e ciuda ca n-am ghicit, nu vezi?
Acuma mi-e ciuda ca n-am ghicit, nu vezi?
pitulicea- 6
Hai, mai, Sailor Pe astia ii vad in realitate sau ambalati in pungi pentru haleala nu mai tre' sa-i vad si in filme Era un film din Anglia, care s-a intamplat sa-mi placa, desi am eu un clenci impotriva filmelor engleze...
Queensland- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 20 Ian - 9:35, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Pagina 26 din 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Pagina 26 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum