Recunoaste filmul
+13
dorina_s
itina
veronica_franco
pitulicea
atat de simplu
Krissunu
Obi-Wan Kenobi
tegeusa
shadow
Queensland
Violoncella
elis27
seaman65
17 participanți
Pagina 13 din 32
Pagina 13 din 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Recunoaste filmul
Rezumarea primului mesaj :
Am stat putin pe ganduri daca sa incadrez topicul acesta la Jocuri, sau la Film?
Cred ca merge foarte bine aici, chiar daca va fi mai mult o joaca Cei mai potriviti sa joace acest joc sunt cei pasionati de filme si cinematografie.
In ce consta topicul? Foarte simplu: se posteaza o imagine/secventa dintr-un film, iar cei care doresc, vor ghici din ce film este desprinsa secventa si, eventual, actorii din imagine . Sugerez sa va limitati la filme celebre.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am stat putin pe ganduri daca sa incadrez topicul acesta la Jocuri, sau la Film?
Cred ca merge foarte bine aici, chiar daca va fi mai mult o joaca Cei mai potriviti sa joace acest joc sunt cei pasionati de filme si cinematografie.
In ce consta topicul? Foarte simplu: se posteaza o imagine/secventa dintr-un film, iar cei care doresc, vor ghici din ce film este desprinsa secventa si, eventual, actorii din imagine . Sugerez sa va limitati la filme celebre.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 18 Ian - 11:20, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Ghelan Anca apreciază acest mesaj
Re: Recunoaste filmul
Multumesc pentru verzile aprecieri! Doar ce l-am revazut, m-a umplut de energii pozitive, am zambit aproape tot timpul.
Ii las si pe altii sa ghiceasca.
Ii las si pe altii sa ghiceasca.
Violoncella- 5
e vorba despre filmul sfera, sharon stone, samuel l jackson si dustin hoffman
Obi-Wan Kenobi- 5
Nu cred ca am vazut filmul, mai sap.
Pana azi n-am stiut ca Nicholas Cage este nepotul lui Francis Ford Coppola si il cheama de fapt Nicholas Kim Coppola.
Pana azi n-am stiut ca Nicholas Cage este nepotul lui Francis Ford Coppola si il cheama de fapt Nicholas Kim Coppola.
seaman65- 6
...este vorba de filmul "... Guarding Tess (1994)...Păzind-o pe Tess..."
Krissunu- 2
La Grande Vadrouille - Marea hoinareala. Cred ca-l mai am pe DVD, criminal film rad de mor de cate ori il vad.
seaman65- 6
..asa este seaman65,...La Grande Vadrouille - Marea hoinareala!!!!!!!!!!
...asteptam filmul !!!!
...asteptam filmul !!!!
Krissunu- 2
humphrey bogart, revolta pe caine. un film care mi-a placut mult mai mult decat casablanca.
Obi-Wan Kenobi- 5
Asta si cu Revolta de pe Bounty, bune filme. "Barcuta" care a fost folosita in filmul cu Bounty s-a scufundat zilele trecute.
seaman65- 6
Pagina 13 din 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Pagina 13 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum