Exista suflete-pereche?
+23
magda17m
AlbertM
kam3l3on
freda white
Florin2013
Joita Florin
atat de simplu
Violoncella
mercur
Tizona
elis27
oli
curcubitza
Mandarax
Monica777
shadow
habibi77
Pingu
soryn
seaman65
tegeusa
RALUCA
pitulicea
27 participanți
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Exista suflete-pereche?
Rezumarea primului mesaj :
Exista suflete-pereche?
Cred ca e interesant de vazut cam cum gandeste lumea Considerati aceasta sintagma un adevar sau o legenda?
Exista? L-ati gasit? Il asteptati?
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Exista suflete-pereche?
Cred ca e interesant de vazut cam cum gandeste lumea Considerati aceasta sintagma un adevar sau o legenda?
Exista? L-ati gasit? Il asteptati?
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
pitulicea- 6
Re: Exista suflete-pereche?
Si eu zic ca poate exista, poate pentru fiecare acolo , undeva, avem unul. Unii l-au gasit, altii inca cauta, altii asteapta sa fie cautati.
Eu..Sper sa-l intalnesc vreodata
Eu..Sper sa-l intalnesc vreodata
magda17m- 3
Nu e nevoie sa explicati acest concept, doar sa raspundeti la sondaj. Credeti sau nu credeti in el? Aceasta-i intrebarea
pitulicea- 6
Da, categoric!Habar n-am daca e unul sau mai multe, nu cred ca e musai sa fie pentru toata viata, chiar daca stii ca ai putea sa iti petreci toata viata impreuna.Sufletele perechi sunt acelea care se inteleg dincolo de cuvinte, de vorbe, la care tot ceea ce inseamna o relatie inseamna mai mult
mariana m- 4
Si tu crezi in suflete-perechi, nu in suflet-pereche?
In mai multe cred chiar mai putin decat in unul.
In mai multe cred chiar mai putin decat in unul.
pitulicea- 6
Pentru altii nu ma pronunt, in ceea ce ma priveste cred ca pot fi mai multe, da...si nu ma ispiti sa dezvolt subiectul
mariana m- 4
Nuuuuuuu....Nu te ispitesc, dar am putea deschide unul pentru tema asta. Urmeaza!
pitulicea- 6
Ce multi au spus un DA categoric
De crezut, cred, dar de gasit l-au gasit?
De crezut, cred, dar de gasit l-au gasit?
pitulicea- 6
Sigur exista suflete pereche, oameni cu care esti exact pe aceeasi lungime de unda, doar ca de obicei nu sunt in arealul tau de raspandire.
O singura data am crezut ca l-am gasit, dar dupa cativa ani l-am pierdut , si nu oricum ci ...incredibil de prosteste. Ce porcarie!!!
Asa ca degeaba iti gasesti perechea daca nu stii (poti) sa o si pastrezi.
O singura data am crezut ca l-am gasit, dar dupa cativa ani l-am pierdut , si nu oricum ci ...incredibil de prosteste. Ce porcarie!!!
Asa ca degeaba iti gasesti perechea daca nu stii (poti) sa o si pastrezi.
Vizitator- Vizitator
Ai zis bine Doro : fiecare ne intalnim jumatatea lipsa mai devreme sau mai tarziu , insa nu e deloc simplu sa formam un intreg si sa-l mentinem , trebuie sa vrem cu adevarat ...
shadow- 6
Revin la ce am mai spus si altadata...Daca trebuie sa fortezi si sa te zbati sa pastrezi relatie cu "sufletul pereche", inseamna ca nu e sufletul tau pereche. Cu el ar trebui sa mearga totul ca uns....si sa nu-l pierzi indiferent ce s-ar intampla. Sa fie atat de puternica legatura dintre voi, incat nimic sa nu va mai poata desparti, odata ce v-ati intalnit.
Daca trageti unul de altul, cum sa fie vorba de o pereche perfecta?
Daca trageti unul de altul, cum sa fie vorba de o pereche perfecta?
pitulicea- 6
Zici tu Pitu asa, numai ca nu mereu poti privi lucrurile asa simplu, doar in alb si negru. Mai sunt o multime de nuante care iti fac viata frumoasa sau un calvar, fara sa ajungi musai la extreme.
poate oricand interveni ceva care sa desparta 2 suflete pereche, care da...se iubesc, se intregesc, sunt perfecte impreuna dar din diverse motive se pot desparti. Chiar daca sunt suflete pereche nu inseamna ca nu se pot face greseli omenesti care sa le indeparteze, exista atatea orgolii, prostie, incapatanari, interpretari gresite, tentatii ce te pot orbi pe moment, ma rog...multe care pot face un om sa dea cu oistea in gard uneori ireparabil, alteori doar crezi ca este ireparabil si te superi foc pentru ceva ce mai tarziu vezi ca a fost doar o tampenie de conjunctura. De aceea spun ca iti poti gasi sufletul cu care sa rezonezi perfect, dar il poti si pierde, nu sunteti lipiti pe vecie. Ramane apoi fiecare cu regrete si intr-un fel, incomplet...cati n-o patesc!
poate oricand interveni ceva care sa desparta 2 suflete pereche, care da...se iubesc, se intregesc, sunt perfecte impreuna dar din diverse motive se pot desparti. Chiar daca sunt suflete pereche nu inseamna ca nu se pot face greseli omenesti care sa le indeparteze, exista atatea orgolii, prostie, incapatanari, interpretari gresite, tentatii ce te pot orbi pe moment, ma rog...multe care pot face un om sa dea cu oistea in gard uneori ireparabil, alteori doar crezi ca este ireparabil si te superi foc pentru ceva ce mai tarziu vezi ca a fost doar o tampenie de conjunctura. De aceea spun ca iti poti gasi sufletul cu care sa rezonezi perfect, dar il poti si pierde, nu sunteti lipiti pe vecie. Ramane apoi fiecare cu regrete si intr-un fel, incomplet...cati n-o patesc!
Vizitator- Vizitator
Nu mai stiu daca m-am pronuntat pana acum dar "da", exista un suflet pereche sau mai multe. Acum nu inteleg chestia cu "mai multe". Pentru ca daca l-ai gasit, ce ti-ar trebui sa mai cauti altele?
itina- 6
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum