Cat de abordabil(a) esti?
+12
oli
seaman65
curcubitza
shadow
habibi77
RALUCA
OkazionalSmoker
elis27
simplicity
tegeusa
veronica_franco
pitulicea
16 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cat de abordabil(a) esti?
Rezumarea primului mesaj :
Cat de abordabila esti?
Esti deschis/a? Oferi o sansa celor care doresc sa intre in contact cu tine? Sau, din contra, esti rece si inabordabil/a?
Sa vedem cata disponibilitatea arata lumea pentru noi relatii sau, de ce nu, aventuri
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere! Comentariile nu-s obligatorii, dar sunt binevenite
Cat de abordabila esti?
Esti deschis/a? Oferi o sansa celor care doresc sa intre in contact cu tine? Sau, din contra, esti rece si inabordabil/a?
Sa vedem cata disponibilitatea arata lumea pentru noi relatii sau, de ce nu, aventuri
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere! Comentariile nu-s obligatorii, dar sunt binevenite
pitulicea- 6
Re: Cat de abordabil(a) esti?
Sunt receptiv in lume , vorbesc , schimb impresii cu oricine , ajut daca este nevoie ... dar cand vine vorba de legat relatii mai stranse , prietenii , sunt mult mai dificil si nu ma deschid usor ...
shadow- 6
Eu cred ca sunt abordabila, dar cei care ma cunosc, se holbeaza si striga isterizati: "cine, tuuu ??!??!"
curcubitza- 2
De obicei sunt deschisa la orice ...deci abordabila ! Imi place sa imi fac prieteni noi !
oli- 6
ha-ha
si daca nu beau bere?pitulicea a scris: Daca berea ajuta, inseamna ca esti foarte abordabil.
In loc sa-mi cumpar o rochie sexy cu 100-200 de lei, iti cumpar 3 beri si-am rezolvat problema. Al meu esti
ghost_ss- 1
Ai citat o discutie dintre mine si tegeusa Rezolv problema de la caz la caz.
Nici un barbat nu-i de necucerit. Pentru mine, nici un barbat nu-i de cucerit
Nici un barbat nu-i de necucerit. Pentru mine, nici un barbat nu-i de cucerit
pitulicea- 6
Vai de mine....ce abordabili suntem
Daca vine printul, nici o Cosanzeana nu zice nu
Daca vine printul, nici o Cosanzeana nu zice nu
pitulicea- 6
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ce tip de iubita esti?
» CE FEL DE FEMEIE ESTI ?