Cât de practic eşti?
+6
dcbal
RALUCA
elis27
oli
Pingu
pitulicea
10 participanți
GANDURI EFEMERE :: DIVERTISMENT :: TESTE
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cât de practic eşti?
Există oameni care rezolvă orice problemă practică fără să stea prea mult pe gânduri. Însă, sunt şi persoane care se bucură că există diviziunea muncii şi pot găsi oricând un meseriaş să le rezolve problemele. Tu ce fel de persoană eşti? Tipul practic, gata să rezolve orice sau tipul care este gata oricând să angajeze pe cineva să-i rezolve problemele? Află răspunsul făcând acest test.
pitulicea- 6
Re: Cât de practic eşti?
1. Ai putea supravieţui pe o insulă, în deşert?
2. Poţi înlocui o siguranţă?
3. Poţi fierbe un ou?
4. Poţi găti trei feluri de mâncare?
5. Poţi călca o cămaşă?
6. Poţi schimba anvelopele de la o maşină?
7. Crezi că poţi găsi uşor soluţii la problemele practice?
8. Te pricepi să repari lucrurile?
9. Eşti bine organizat?
10. Ai putea organiza un serviciu de registratură?
11. Ştii cum să repari o pană la o bicicletă?
12. Ştii să repari un robinet care picură?
13. Ştii cum să scoţi o aşchie din piele?
14. Ştii cum să scoţi un ac de albină din piele?
15. Ştii cum să efectuezi respiraţie artificială?
2. Poţi înlocui o siguranţă?
3. Poţi fierbe un ou?
4. Poţi găti trei feluri de mâncare?
5. Poţi călca o cămaşă?
6. Poţi schimba anvelopele de la o maşină?
7. Crezi că poţi găsi uşor soluţii la problemele practice?
8. Te pricepi să repari lucrurile?
9. Eşti bine organizat?
10. Ai putea organiza un serviciu de registratură?
11. Ştii cum să repari o pană la o bicicletă?
12. Ştii să repari un robinet care picură?
13. Ştii cum să scoţi o aşchie din piele?
14. Ştii cum să scoţi un ac de albină din piele?
15. Ştii cum să efectuezi respiraţie artificială?
pitulicea- 6
Cotarea şi interpretarea rezultatelor:
Notează cu 1 punct dacă ai răspuns DA la întrebările 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14 şi 15 şi 0 dacă ai răspuns NU.
10 şi 15 puncte:
Eşti o persoană extrem de practică. Poţi face faţă unor situaţii dificile, iar răbdarea ta şi bunul simţ sunt inepuizabile.
4 şi 9 puncte:
Ai posibilitatea să-ţi porti de grijă într-un mod rezonabil. Este posibil să nu poţi aborda orice situaţie cu aceeaşi uşurinţă, însă reuşeşti s-o scoţi la capăt fără prea multă dificultate.
3 puncte şi mai puţin:
Eşti realmente incapabil să ai grijă de tine însuţi. Lăsându-te singur, în voia ta, nu vei face faţă prea mult timp. Pe o insulă, în deşert vei rezista probabil o zi, două. Într-un oraş mare vei face faţă atât timp cât ai destui bani pentru a angaja pe alţii care să facă treburile în locul tău.
Notează cu 1 punct dacă ai răspuns DA la întrebările 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14 şi 15 şi 0 dacă ai răspuns NU.
10 şi 15 puncte:
Eşti o persoană extrem de practică. Poţi face faţă unor situaţii dificile, iar răbdarea ta şi bunul simţ sunt inepuizabile.
4 şi 9 puncte:
Ai posibilitatea să-ţi porti de grijă într-un mod rezonabil. Este posibil să nu poţi aborda orice situaţie cu aceeaşi uşurinţă, însă reuşeşti s-o scoţi la capăt fără prea multă dificultate.
3 puncte şi mai puţin:
Eşti realmente incapabil să ai grijă de tine însuţi. Lăsându-te singur, în voia ta, nu vei face faţă prea mult timp. Pe o insulă, în deşert vei rezista probabil o zi, două. Într-un oraş mare vei face faţă atât timp cât ai destui bani pentru a angaja pe alţii care să facă treburile în locul tău.
pitulicea- 6
Eu stiu deja care tip sunt, dar o sa-mi fac si testulTipul practic, gata să rezolve orice sau tipul care este gata oricând să angajeze pe cineva să-i rezolve problemele?
pitulicea- 6
11 puncte
Cam asa ii.
Cam asa ii.
Pingu- 5
11 si la mine . Nu stiu sa fac pana la bici si nici nu schimb anvelope, nu stiu sa repar un robinet,si nu schimb sigurante
oli- 6
Eu nu as supravietui pe o insula in desert, nu pot calca o camasa (deocamdata), nu sunt bine organizat si nu as putea organiza un serviciu de registratura.
Pingu- 5
8 puncte
Nici nu trebe'mai mult ,dar il mai fac o data parca-s prea multe puncte sper ca n- am mintit pe undeva
Nici nu trebe'mai mult ,dar il mai fac o data parca-s prea multe puncte sper ca n- am mintit pe undeva
elis27- 4
5 puncte
"Ai posibilitatea să-ţi porti de grijă într-un mod rezonabil. Este posibil să nu poţi aborda orice situaţie cu aceeaşi uşurinţă, însă reuşeşti s-o scoţi la capăt fără prea multă dificultate."
Pana acuma sunt vie si nevatamata atata cat am nevoie sa am grija de mine este in regula
"Ai posibilitatea să-ţi porti de grijă într-un mod rezonabil. Este posibil să nu poţi aborda orice situaţie cu aceeaşi uşurinţă, însă reuşeşti s-o scoţi la capăt fără prea multă dificultate."
Pana acuma sunt vie si nevatamata atata cat am nevoie sa am grija de mine este in regula
RALUCA- 6
Daca-i gura la gura...stiu, da' nu vreau15. Ştii cum să efectuezi respiraţie artificială?
Stiu sa fierb un ou
8 puncte!
Mare dreptate au oamenii astia Imi port de grija intr-un mod mai mult decat rezonabilAi posibilitatea să-ţi porti de grijă într-un mod rezonabil. Este posibil să nu poţi aborda orice situaţie cu aceeaşi uşurinţă, însă reuşeşti s-o scoţi la capăt fără prea multă dificultate.
Chiar si pana la o bicicleta as sti s-o rezolv
pitulicea- 6
Doamne , Doamne , nu ma lasa , Doamne !
Era sa scriu cu ...(puncte le-am scris, irtati-ma !}
...intrebarile nr 9 si 10 ....mi-e greu sa dau raspuns la aceste provocari din TEST !
{ Credeti-ma ! }
""naiba sa ma ia "' n-am plecat unde trebuia .....asa ca....?
[ iertati-ma ! ]
SA FITI IUBITI !
Era sa scriu cu ...(puncte le-am scris, irtati-ma !}
...intrebarile nr 9 si 10 ....mi-e greu sa dau raspuns la aceste provocari din TEST !
{ Credeti-ma ! }
""naiba sa ma ia "' n-am plecat unde trebuia .....asa ca....?
[ iertati-ma ! ]
SA FITI IUBITI !
dcbal- 3
12 puncte
freda white- 4
Eram convinsa ca esti mai practica decat mine, da' nu ma asteptam sa fii mai practica decat toti !
Felicitari, Freda! Da-mi numarul de telefon, sa te sun cand am o defectiune
Felicitari, Freda! Da-mi numarul de telefon, sa te sun cand am o defectiune
pitulicea- 6
Si 13 cu cat se puncteaza?Notează cu 1 punct dacă ai răspuns DA la întrebările 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14 şi 15 şi 0 dacă ai răspuns NU.
atat de simplu- 6
Pagina 1 din 2 • 1, 2
GANDURI EFEMERE :: DIVERTISMENT :: TESTE
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum