Cat de abordabil(a) esti?
+12
oli
seaman65
curcubitza
shadow
habibi77
RALUCA
OkazionalSmoker
elis27
simplicity
tegeusa
veronica_franco
pitulicea
16 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cat de abordabila esti?
Esti deschis/a? Oferi o sansa celor care doresc sa intre in contact cu tine? Sau, din contra, esti rece si inabordabil/a?
Sa vedem cata disponibilitatea arata lumea pentru noi relatii sau, de ce nu, aventuri
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere! Comentariile nu-s obligatorii, dar sunt binevenite
Esti deschis/a? Oferi o sansa celor care doresc sa intre in contact cu tine? Sau, din contra, esti rece si inabordabil/a?
Sa vedem cata disponibilitatea arata lumea pentru noi relatii sau, de ce nu, aventuri
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere! Comentariile nu-s obligatorii, dar sunt binevenite
pitulicea- 6
Re: Cat de abordabil(a) esti?
Depinde cine ma abordeaza Pentru unii-s foarte, pentru altii deloc
Cei pentru care-s "foarte", sunt extrem de putini, dar le dau o sansa sa apara
Cei pentru care-s "foarte", sunt extrem de putini, dar le dau o sansa sa apara
pitulicea- 6
depinde...e cel mai nimerit si corect raspuns..
am fi ipocriti sa zicem NU ...
am fi prosti sa zicem DA...
si e corect DEPINDE DE...persoana/imprejurari/situatii...
ex: vine o uratanie la tine , iar tu tocmai te-ai ridicat din pat dupa o noapte de dragoste... e clar NU
vine o bunaciune de baiat si tu tocmai ce l-ai prins pe al tau cu alta..a mia oara... e clar DA
mai detaliem?!!! e sondaj..ce naiba!
am fi ipocriti sa zicem NU ...
am fi prosti sa zicem DA...
si e corect DEPINDE DE...persoana/imprejurari/situatii...
ex: vine o uratanie la tine , iar tu tocmai te-ai ridicat din pat dupa o noapte de dragoste... e clar NU
vine o bunaciune de baiat si tu tocmai ce l-ai prins pe al tau cu alta..a mia oara... e clar DA
mai detaliem?!!! e sondaj..ce naiba!
veronica_franco- 2
nu m-am gandit la cat de abordabil sunt. depinde cum sunt abordat. berea ajuta
tegeusa- 6
Daca berea ajuta, inseamna ca esti foarte abordabil.
In loc sa-mi cumpar o rochie sexy cu 100-200 de lei, iti cumpar 3 beri si-am rezolvat problema. Al meu esti
In loc sa-mi cumpar o rochie sexy cu 100-200 de lei, iti cumpar 3 beri si-am rezolvat problema. Al meu esti
pitulicea- 6
sa inteleg ca trebuie sa vin singur, fara pitici?pitulicea a scris:. Al meu esti
tegeusa- 6
Normal ca depinde de cel care ma abordeaza si nu ma refer doar la cum arata ci si la felul cum incearca sa se bage in seama,unii ma enerveaza in momentul cand deschid gura desii pana atunci imi plac
elis27- 4
OkazionalSmoker de la a fi si pana la ati placea sa fii in centru atentiei este o diferenta. Unii vorbim despre ce ne-ar place sa fim si nu suntem de fapt. Ceea ce si tu ai facut acuma prin raspunsul pe care l-ai dat.
RALUCA- 6
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ce tip de iubita esti?
» CE FEL DE FEMEIE ESTI ?
» Cat de sincera esti?
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Cât de practic eşti?
» CE FEL DE FEMEIE ESTI ?
» Cat de sincera esti?
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Cât de practic eşti?