Cati parteneri sexuali ai avut pana acum?
+19
mielusica
atat de simplu
Sibel16
shadow
pufulete09
seaman65
liviu_2756
Violoncella
curcubitza
vs_vasi
simplicity
sorinherr
habibi77
Queensland
oli
Obi-Wan Kenobi
elis27
tegeusa
pitulicea
23 participanți
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rezumarea primului mesaj :
Inca o intrebare incomoda, dar nu e nevoie sa ne dezvaluiti numarul lor. Bifati doar in sondaj Noua ne place discretia
La aceste sondaje, comentam rezultatele sondajului, nu raspunsurile individuale.
Inca o intrebare incomoda, dar nu e nevoie sa ne dezvaluiti numarul lor. Bifati doar in sondaj Noua ne place discretia
La aceste sondaje, comentam rezultatele sondajului, nu raspunsurile individuale.
pitulicea- 6
Re: Cati parteneri sexuali ai avut pana acum?
de ce peste mari si tari? de ce a '' a fost odata'' ? poate sa fie acolo, aproape, acum sau in curand
Dar stii cum se spune...''totul de la cap se trage'' pana n-o sa te convingi tu insati ca se poate si altfel, putem spune noi cele mai intelepte chestii aici, ca tot aiureli vor parea.
a nu se intelege ca eu ma cred vreo inteleapta. La cate prostii am facut si eu in viata mea, greu de crezut ca am avut mai multa minte decat marul de langa mine.
Dar stii cum se spune...''totul de la cap se trage'' pana n-o sa te convingi tu insati ca se poate si altfel, putem spune noi cele mai intelepte chestii aici, ca tot aiureli vor parea.
a nu se intelege ca eu ma cred vreo inteleapta. La cate prostii am facut si eu in viata mea, greu de crezut ca am avut mai multa minte decat marul de langa mine.
Vizitator- Vizitator
doro...bag sama tu vorbesti mai mult despre iubire
pitulicea- 6
bag si eu seama ca sunt cam pe langa topic, scuzati, ma dau mai incolo
Vizitator- Vizitator
Pai spuneti numarul, iar daca l-ati uitat... sunteti iertate!
myrk- 6
Eu l-am spus pe la inceputul topicului Aproximativ
pitulicea- 6
observam mai devreme ca sunt 6% care au bifat niciunul.si ii inteleg ...NU AU FACUT NICIODATA SEX.Probabil, era mai corect daca intrebarea continea, parteneri de sex sau dragoste.
mastermind- 4
Actul sexual e act sexual, indiferent ca implica sau nu sentimente. La actul sexual se refera sondajul. Doar nu te intreaba cati iubiti ai avut... (Cu unii poate ai ajuns in pat, cu altii nu.)
Iar cei 4 care au raspuns ca nu au facut sex, chiar n-au facut si stiu cine sunt cel putin doi dintre ei
Iar cei 4 care au raspuns ca nu au facut sex, chiar n-au facut si stiu cine sunt cel putin doi dintre ei
pitulicea- 6
Sunt femei sau barbati? (Uite niste oameni fericiti! ) Ceilalti doi mint? Sigur ca da, sexul e sex! Interesant ar fi fost numarul de partide cu un partener (parteneri)! La simplu si la total! Dar aici e vorba de-acu' de performanta! E si o vorba: cantitatea aduce calitatea! (ulterior! ) Probabil ca multi n-ar tine minte... oricum numarul e finit... si fara virgula (probabil! )!
myrk- 6
Pitu,daca tu asa vezi lucrurile inseamna ca am bifat corect,dar in viziunea mea vad altfel lucrurile..actul sexual unde sunt implicate sentimente eu o numesc dragoste(si nu cred ca sunt singurul).
mastermind- 4
nu multi
cand nu eram intr-o relatie, preferam sa stau pe uscat
cand nu eram intr-o relatie, preferam sa stau pe uscat
Faun- 2
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?
» Stiati ca?
» FAN CLUB DINAMO
» NUMARA PANA LA 2000
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Stiati ca?
» FAN CLUB DINAMO
» NUMARA PANA LA 2000
» Poeziile lui Valeriu Cercel
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum