Cati parteneri sexuali ai avut pana acum?
+19
mielusica
atat de simplu
Sibel16
shadow
pufulete09
seaman65
liviu_2756
Violoncella
curcubitza
vs_vasi
simplicity
sorinherr
habibi77
Queensland
oli
Obi-Wan Kenobi
elis27
tegeusa
pitulicea
23 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rezumarea primului mesaj :
Inca o intrebare incomoda, dar nu e nevoie sa ne dezvaluiti numarul lor. Bifati doar in sondaj Noua ne place discretia
La aceste sondaje, comentam rezultatele sondajului, nu raspunsurile individuale.
Inca o intrebare incomoda, dar nu e nevoie sa ne dezvaluiti numarul lor. Bifati doar in sondaj Noua ne place discretia
La aceste sondaje, comentam rezultatele sondajului, nu raspunsurile individuale.
pitulicea- 6
Re: Cati parteneri sexuali ai avut pana acum?
Am votat,2-5...acum sunt singurica sper ca anul care vine ,faimosul 2013 sa fie darnic cu mine(glumesc)...
Sibel16- 2
Cum de n-am vazut acest songaj,pana acum?
Stau si ma gandesc si mi-as dori sa nu gresesc dar rasucesc intrebarea si cred ca nu gresesc daca inteleg prin parteneri sexuali , barbati sai femei care au fost o perioada mai lunga sau mai scurta ,ca facand parte din viata ta.Gresesc oare? Nu consider partener sexual,unul/una care ti-a trecut sau i-ai trecut prin pat pentru o noapte...
Daca nu gresesc am raspuns bine,intre 5 - 10,daca e sa luam in calcul si aventurile atunci,e valabila varianta cu" nu mai stiu",desi cum a spus cineva ,chiar daca am fost "cuplata cu cineva pentru o noapte a insemnat ceva...si cred ca la un moment dat ni-i amintim pe toti partenerii
Stau si ma gandesc si mi-as dori sa nu gresesc dar rasucesc intrebarea si cred ca nu gresesc daca inteleg prin parteneri sexuali , barbati sai femei care au fost o perioada mai lunga sau mai scurta ,ca facand parte din viata ta.Gresesc oare? Nu consider partener sexual,unul/una care ti-a trecut sau i-ai trecut prin pat pentru o noapte...
Daca nu gresesc am raspuns bine,intre 5 - 10,daca e sa luam in calcul si aventurile atunci,e valabila varianta cu" nu mai stiu",desi cum a spus cineva ,chiar daca am fost "cuplata cu cineva pentru o noapte a insemnat ceva...si cred ca la un moment dat ni-i amintim pe toti partenerii
mielusica- 5
Eu cred ca un partener sexual e unul cu care ai facut sex.
atat de simplu- 6
Dar daca ai facut sex numai o singura data si din diverse motive n-ai mai repetat "exercitiul" cu el,eu cred ca nu se poate numi partener ci doar "unul"
mielusica- 5
Asa inteleg si eu: partener sexual e cel cu care ai facut sex. Sexul, chiar si cand se rezuma la o partida, tot sex e
Eu nu-mi amintesc prea bine toti partenerii Am stat mult sa-mi storc memoria, sa-i pot numara. Si nu-s convinsa ca n-am uitat vreo unul.
Pai cum, mielu....si cand dansezi cu un tip, nu e el partenerul tau de dans la acel dans? Asa si cu sexul. In alea 15 minute, a fost partenerul tau
Eu nu-mi amintesc prea bine toti partenerii Am stat mult sa-mi storc memoria, sa-i pot numara. Si nu-s convinsa ca n-am uitat vreo unul.
Pai cum, mielu....si cand dansezi cu un tip, nu e el partenerul tau de dans la acel dans? Asa si cu sexul. In alea 15 minute, a fost partenerul tau
pitulicea- 6
Mai,eu daca nu-mi mai amintesc numele - macar - nu pot sa spun nici c-am facut sex...
Glumeam,insa am vrut s-o iau mai pe "margini",mai pe dupa gard,ca sa nu se traga concluzia c-as fi avut mai muli parteneri,incat sa nu le mai stiu numarul. Poate daca asa incerca sa-i bifez in ordine cronologica sa-i incur putin,insa nu sa-i uit ( de moment ,cel putin,ca mai incolo se poate sa nu-mi mai amintesc nici daca am facut sex,darmite de parteneri )
Glumeam,insa am vrut s-o iau mai pe "margini",mai pe dupa gard,ca sa nu se traga concluzia c-as fi avut mai muli parteneri,incat sa nu le mai stiu numarul. Poate daca asa incerca sa-i bifez in ordine cronologica sa-i incur putin,insa nu sa-i uit ( de moment ,cel putin,ca mai incolo se poate sa nu-mi mai amintesc nici daca am facut sex,darmite de parteneri )
mielusica- 5
Si "partener" nu e doar unul?La un moment dat... e drept, pot fi si mai multi.mielusica a scris: Dar daca ai facut sex numai o singura data si din diverse motive n-ai mai repetat "exercitiul" cu el,eu cred ca nu se poate numi partener ci doar "unul"
atat de simplu- 6
Cu cat mai multi, cu atat mai bine... Mie-mi pare rau ca n-am avut mai multi cand am fost tanara. Acum e cam tarziu...
pitulicea- 6
Mie imi spui pitu! Eu (am mai spus-o pe aici pe undeva),am fost prea cuminte la tinerete...De pe la 45 de ani,am incercat sa recuperez ceva - "a fost o scurta nebunie",pana am concluzionat ca nu mai am nici o sansa de recuperat ce am pierdut.Acum iar sunt prea linistita si tot mai sper ca primavara macar sa-mi mai vina sa "zburd"....de viata!Ca daca -mi piere si pofta asta cu ce mai raman?
mielusica- 5
mielusico, o sa schimb sondajul pentru tine....sa poti modifica votul... Sa treci la o categorie superioara Baga mare!
pitulicea- 6
Totusi, cam multi au votat "numai unul" (un partener).
Io cred ca ei s-au gandit ca au facut sex doar cu cate un partener o data... nu cu cate doi sau in grup
Io cred ca ei s-au gandit ca au facut sex doar cu cate un partener o data... nu cu cate doi sau in grup
pitulicea- 6
Da, dar vine din urma tare optiunea 5-10 !
Io am dat verzi, Mielu a fost foarte funny!
Io am dat verzi, Mielu a fost foarte funny!
Violoncella- 5
Nu-l schimba pitu!Asa am si eu ocazia sa fiu "fruntasa" de ceilalti care sustin c-au avut doar un partener ce sa spun?Ori a dat norocul peste ei si in acest caz sunt fericiti, dar n-o sa afle ce au pierdut, ori nu spun adevarul si umbla cu cioara vopsita.
Poate nici n-au incercat sa fie cu mai multi parteneri .....
Poate nici n-au incercat sa fie cu mai multi parteneri .....
mielusica- 5
Eu n-am avut doar unul, asta-i sigur. Las numaratul pe maine.
atat de simplu- 6
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?
» Stiati ca?
» FAN CLUB DINAMO
» NUMARA PANA LA 2000
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Stiati ca?
» FAN CLUB DINAMO
» NUMARA PANA LA 2000
» Poeziile lui Valeriu Cercel
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum