Desene hazlii
+15
Amrita
eledas
RALUCA
Queensland
habibi77
Radu
ztrop
Mandarax
Pingu
Broscotina
Obi-Wan Kenobi
tegeusa
seaman65
Krissunu
pitulicea
19 participanți
Pagina 12 din 16
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Desene hazlii
Rezumarea primului mesaj :
Profit de aceasta ocazie ca sa fac un topic la care ma gandeam de mai mult timp. Un topic cu desene de-ale noastre...haioase.
Aici nu se cere arta. Aici doar dorinta de a ne manifesta si imaginatie Cu cat mai bolnava, cu atat mai bine
Profit de aceasta ocazie ca sa fac un topic la care ma gandeam de mai mult timp. Un topic cu desene de-ale noastre...haioase.
Aici nu se cere arta. Aici doar dorinta de a ne manifesta si imaginatie Cu cat mai bolnava, cu atat mai bine
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 5 Dec - 13:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Desene hazlii
Pai daca asa il are (nasul)! Nu-s ce talent am, pur si simplu am pus creionul pe hartie si-am inceput sa desenez. As mai fi corectat-o eu pe ici, pe colo, da' n-am nici o radiera in casa si aia de la creion s-a intarit, nu se poate folosi! Tre' sa recunosc ca intai m-am chinuit cu Pitu (nu-s ce are, da' nu reusesc s-o prind , si nici radiera n-am, si nici hartie de aruncat! ), asa ca am trecut la Doro, care a iesit din prima! (Cum a iesit! )
myrk- 6
Cum dom'le, am nasul ca o floare? Asta chiar nu observasem
Ce mi-a smuls un mic suspin a fost ca m-ai facut cam de 70 ani si asta nu-i magulitor, dar nu-i bai, , noi sa fim sanatosi
Ce mi-a smuls un mic suspin a fost ca m-ai facut cam de 70 ani si asta nu-i magulitor, dar nu-i bai, , noi sa fim sanatosi
Vizitator- Vizitator
Adevarat, mi-am dat seama c-am facut-o cam slabuta la fata si-am vrut sa-i rotunjesc un pic obrajorii! Si mie mi s-a parut un pic mai in varsta cand ma uit la ea ( la poza ), dar am specificat ca radiera e de vina! Promit s-o refac, Doro!
myrk- 6
nu de riduri ziceam Pitu, ci asa...aerul e de baba acum nu ca as fi departe de a fi baba , deja pentru cei mai tineri de pe forum ma incadrez perfect la apelativul asta Din fericire nu ma deranjeaza, imi amintesc de vremea cand si eu foarte tanara fiind, gandeam despre cei de numai 30, 40 ani ca sunt expirati, asa ca ce pretentii sa am bucurati-va de tinerete cat mai este, trece al naibi de repede.
Vizitator- Vizitator
E haios desenul, nu mai zic de comentarii.Alea nu mai lasa loc de echivoc. Fain.
atat de simplu- 6
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Subiecte similare
» DESENE ANIMATE SI FILME PENTRU COPII
» Poezii hazlii
» Filmuletze haioase
» CITATE HAZLII DE AUTORI CELEBRI
» Poezii hazlii
» Filmuletze haioase
» CITATE HAZLII DE AUTORI CELEBRI
Pagina 12 din 16
Permisiunile acestui forum: