Desene hazlii
+15
Amrita
eledas
RALUCA
Queensland
habibi77
Radu
ztrop
Mandarax
Pingu
Broscotina
Obi-Wan Kenobi
tegeusa
seaman65
Krissunu
pitulicea
19 participanți
Pagina 15 din 16
Pagina 15 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Desene hazlii
Rezumarea primului mesaj :
Profit de aceasta ocazie ca sa fac un topic la care ma gandeam de mai mult timp. Un topic cu desene de-ale noastre...haioase.
Aici nu se cere arta. Aici doar dorinta de a ne manifesta si imaginatie Cu cat mai bolnava, cu atat mai bine
Profit de aceasta ocazie ca sa fac un topic la care ma gandeam de mai mult timp. Un topic cu desene de-ale noastre...haioase.
Aici nu se cere arta. Aici doar dorinta de a ne manifesta si imaginatie Cu cat mai bolnava, cu atat mai bine
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 5 Dec - 13:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Desene hazlii
Acuma nici mai frumoase decat sunteti n-am cum sa va desenez! Itina... nu prea stiu cum arati la fata!
myrk- 6
Asta sunt eu? Daca n-ar scrie acolo sefa, nu m-as gandi nici macar o clipa la mine
N-am bagat de seama cand ai postat-o Chiar ca te-a chinuit talentul
N-am bagat de seama cand ai postat-o Chiar ca te-a chinuit talentul
pitulicea- 6
Daca nu-ti place cu parul scurt, il pot lungi! De ce, ti se pare ca esti dolofaina?
myrk- 6
Ti-am dat un verde pentru desen, dar nu vad asemanari intre el si mine Cine stie....poate altii vad
pitulicea- 6
Hai ca Pitu nu-i asa falcoasa. De fapt asta am observat la toate desenele tale, ai ceva special pentru falci. Si un ochi e de pisica, iar celalalt normal, nasul, buzele ti-au iesit mai binisor. Mai incearca, verde pentru incurajare !
Vizitator- Vizitator
Pai in ultimile poze am vazut-o mai dolofana, iar parul scurt e din adolescenta! Ochiul intentionat l-am facut asa, asa il are pe dreptul!
myrk- 6
Pagina 15 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Subiecte similare
» DESENE ANIMATE SI FILME PENTRU COPII
» Poezii hazlii
» Filmuletze haioase
» CITATE HAZLII DE AUTORI CELEBRI
» Poezii hazlii
» Filmuletze haioase
» CITATE HAZLII DE AUTORI CELEBRI
Pagina 15 din 16
Permisiunile acestui forum: