Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
+42
lion
Florin Popa
raichu
Mihaela Bambina
liviaionita
dorina_s
mario368
sharekhan
Ravian
itina
sharp00714
myrk
East17
mariana m
AlexIulia
Athena
aristeu
pauletz
Sibel16
bicflo
Violoncella
shadow
atat de simplu
RALUCA
mercur
BlackDiamond
Vasile Ascunziseanu
Obi-Wan Kenobi
parwous
habibi77
Amrita
Queensland
seaman65
soryn
Nana_Duval
elis27
mrs nobody
floreac
oli
tegeusa
pitulicea
no.body
46 participanți
Pagina 50 din 54
Pagina 50 din 54 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54
Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
Rezumarea primului mesaj :
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
no.body- 4
gergelyerzsebet apreciază acest mesaj
Re: Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
Masina ar fi in cutia nr 2. Iar afirmatia nr 3 e adevarata.
Daca ar fi cutia cu nr 3, ar fi doua afirmatii adevarate. Daca ar fi cutia nr 1, ar fi iarasi 2 afirmatii adevarate. Mai ramane cutia nr 2, iar afirmatiile 1 si 2 se incadreaza la "falsuri", iar 3 la afirmatii "adevarate".
Daca ar fi cutia cu nr 3, ar fi doua afirmatii adevarate. Daca ar fi cutia nr 1, ar fi iarasi 2 afirmatii adevarate. Mai ramane cutia nr 2, iar afirmatiile 1 si 2 se incadreaza la "falsuri", iar 3 la afirmatii "adevarate".
myrk- 6
Partea cu afirmatia adevarata n-am mai citit-o
Am mutat aici postarea... e mai mult un test de logica decat o iluzie optica
Am mutat aici postarea... e mai mult un test de logica decat o iluzie optica
pitulicea- 6
Acum sunt prea obosita, dar stiu ca am citit atunci cand trebuia raspunsul lui Mircea si am fost de acord ca e cel corect.
atat de simplu- 6
Hai sa va dau si eu o problema de logica.
Avem 9 bile, identice ca marime, dintre care 8 sunt identice ca si greutate, una fiind cu putin mai grea decat restul. Cum putem determina din 2 canrariri, care este bila mai grea?
Avem 9 bile, identice ca marime, dintre care 8 sunt identice ca si greutate, una fiind cu putin mai grea decat restul. Cum putem determina din 2 canrariri, care este bila mai grea?
Florin Popa- 6
Aplicam (can)raririle pana ramanem la doua si o indepartam pe cea mai "usuratica"
raichu- 4
Scuze, am vrut sa spun cantariri
Nu ai voie sa faci decat doua cantariri, raichu.
Nu ai voie sa faci decat doua cantariri, raichu.
Florin Popa- 6
Nu da nimeni solutia aici? Eu am nevoie de mai multe cantariri ca sa gasesc raspunsul
pitulicea- 6
Poate ne spune Florin solutia. Eu am incercat sa le cantaresc de doua ori, dar n-am reusit.
myrk- 6
Hai sa va dau solutia.
Se impart cele 9 bile in grupuri de cate 3. Pe o balanta cu talere se aseaza doua grupuri de cate 3. Daca sunt egale ca si greutate se iau celelalte 3 si se cantaresc doua dintre ele. Daca sunt egale, inseamna ca cea ramasa e mai usoara. Daca nu sunt egale, normal ca talerul se inclina in partea celei mai grele.
Daca cele doua grupuri nu sunt egale ca greutate, se ia grupul de 3 cel mai usor si se cantaresc doua bile. Daca sunt egale, inseamna ca cea de-a treia e mai usoara. Daca nu sunt egale, normal talerul se inclina in partea celei mai grele.
Deci cu doua cantariri se rezolva totul.
Se impart cele 9 bile in grupuri de cate 3. Pe o balanta cu talere se aseaza doua grupuri de cate 3. Daca sunt egale ca si greutate se iau celelalte 3 si se cantaresc doua dintre ele. Daca sunt egale, inseamna ca cea ramasa e mai usoara. Daca nu sunt egale, normal ca talerul se inclina in partea celei mai grele.
Daca cele doua grupuri nu sunt egale ca greutate, se ia grupul de 3 cel mai usor si se cantaresc doua bile. Daca sunt egale, inseamna ca cea de-a treia e mai usoara. Daca nu sunt egale, normal talerul se inclina in partea celei mai grele.
Deci cu doua cantariri se rezolva totul.
Florin Popa- 6
Eu ajunsesem in gand la solutie, dar cand sa i-o expun lui Florin (la o bere), am folosit cantarul in loc de balanta si nu mi-a mai dat rezultatul bun
pitulicea- 6
Mda. Asa e si cu femeile: din doua cantariri si trei grupuri, o gasesti pe cea mai usoara! Pitu, desi a sarit direct de la balanta la cantar, vrea sa fie usoara, dar in acelasi timp o femeie cu greutate!
myrk- 6
Hai sa va dau o metagrama. Dupa ce-i aflati voi solutia, poate inteleg si eu cum se rezolva Nu-mi dau seama momentan
RISIPIRE... CU TRATAMENT
(Metagrama: xxxxxRxxxx - xxxxxNxxxx )
In teren - o raspandire,
Peste tot o risipire,
Sau la lupta deplasare;
Institutii medicale
(Multe teritoriale,
Fara de spitalizare).
RISIPIRE... CU TRATAMENT
(Metagrama: xxxxxRxxxx - xxxxxNxxxx )
In teren - o raspandire,
Peste tot o risipire,