Pictura 3D
+12
Queensland
atat de simplu
itina
myrk
soryn
seaman65
oli
RALUCA
tegeusa
Tizona
pitulicea
Nicole
16 participanți
Pagina 6 din 10
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pictura 3D
Nu-si mai incape in pat, asa cum altii nu-si mai incap in piele.
Da' ce urat i-a pictat capul E cam diform.
Da' ce urat i-a pictat capul E cam diform.
pitulicea- 6
mie la solduri mi se pare aiurea, si piciorul intins acoperit partial...se vede cam naspa dar ideea este tare
Vizitator- Vizitator
Arta in pictura si desen
Salut tuturor.Sunt si eu pasionata de arta picturii,si chear am facut studii la o scoala de pictura.As vrea sa va spun ca pictura trezeste interes tuturor,dar ce-i drept ca nu toti sunt in stare de a desena.Motivul principal pentru care nu sunt in stare de a face cu adevarat o capodopera este lipsa rabdarii. Pot sa spun ca sunt o persoana energica,inca pictura ma impresionat destul de mult,am obtinut si diploma rosie la finisarea scolii de pictura.
Katryn*
Ti-am lasat un mesaj in inbox, ne bucuram ca ni te-ai alaturat, putina atentie la gramatica, te rog, nu trebuie sa te grabesti, ci sa scrii corect.
Vizitator- Vizitator
Reao, poate ne surprinde cu talentul ei, chiar daca nu stie sa scrie. O fi din Moldova de peste Prut si-or avea alte reguli.
Vizitator- Vizitator
Ramon Bruin se folosește doar de un creion pentru a le da viață personajelor sale. Acesta face desene care par tridimensionale, cu ajutorul unei tehnici pe care a numit-o anamorfoză, care înseamnă deformarea unei imagini prin anumite procedee optice.
pitulicea- 6
ce de lume desteapta si talentata pe pamantul asta
pacat ca sunt si muuult mai multi prosti
pacat ca sunt si muuult mai multi prosti
Vizitator- Vizitator
Ar fi pacat sa se termine....de reparat N-ai mai sti ce se intampla inauntru
pitulicea- 6
Sunt incredibile picturile astea 3 D. Asta mi se pare foarte reusita. Si e surprinsa si in prima faza de executie.
Vizitator- Vizitator
nu mai calca nimeni pe bucata aia de strada tocmai pentru ca este asa frumos si cu talentat executat
Vizitator- Vizitator
Si-n prima faza sunt faine Adica si necolorate, tot 3D sunt numai ca umbla pe strada, nu-s "cazute" in groapa.
pitulicea- 6
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 6 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum