Valentine’s Day
+15
Violoncella
seaman65
Obi-Wan Kenobi
elis27
tano carridi
Radu
Demostene
oli
fotohobby
atat de simplu
Eleonore
mrs nobody
daffy_
snow
pitulicea
19 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Valentine’s Day
Valentine’s Day
….sau Ziua Indragostitilor, una din sarbatorile occidentale pe care romanii au adoptat-o si o sarbatoresc, de parca ar fi “a lor”. Aveam si noi, ce-i drept, Dragobetele nostru, dar parca suna prea neaos, prea romanesc. Mult mai pompos si mai sarbatoresc suna un Valentine’s Day… Cand pronunti numele acesta, deja vezi plutind prin fata ochilor zeci de inimioare rosii, floricele, cupidoni, indragostiti tinandu-se de mana, si alte imagini asociate, chiar si involuntar, evenimentului.
Valentine’s Day, sarbatoarea celor care iubesc…. desi, pentru ei, fiecare zi ar trebui sa fie o sarbatoare.
Poate, unii din noi o considera, intr-adevar, o sarbatoare. Poate si-au facut si planuri pentru aceasta zi: o intalnire romantica, o masa la un restaurant de lux, un cadou sau o surpriza pentru cel drag…
Pentru ei am deschis acest topic si nu numai. De la cei care vor sarbatori, poate vom afla care le sunt planurile … de la cei care nu vor sarbatori aceasta zi, poate vom afla care le sunt motivele
….sau Ziua Indragostitilor, una din sarbatorile occidentale pe care romanii au adoptat-o si o sarbatoresc, de parca ar fi “a lor”. Aveam si noi, ce-i drept, Dragobetele nostru, dar parca suna prea neaos, prea romanesc. Mult mai pompos si mai sarbatoresc suna un Valentine’s Day… Cand pronunti numele acesta, deja vezi plutind prin fata ochilor zeci de inimioare rosii, floricele, cupidoni, indragostiti tinandu-se de mana, si alte imagini asociate, chiar si involuntar, evenimentului.
Valentine’s Day, sarbatoarea celor care iubesc…. desi, pentru ei, fiecare zi ar trebui sa fie o sarbatoare.
Poate, unii din noi o considera, intr-adevar, o sarbatoare. Poate si-au facut si planuri pentru aceasta zi: o intalnire romantica, o masa la un restaurant de lux, un cadou sau o surpriza pentru cel drag…
Pentru ei am deschis acest topic si nu numai. De la cei care vor sarbatori, poate vom afla care le sunt planurile … de la cei care nu vor sarbatori aceasta zi, poate vom afla care le sunt motivele
pitulicea- 6
Re: Valentine’s Day
Pentru noi (eu si iubi) e o zi ca oricare alta. Nu suntem nici unul din noi din cale-afara de romantici, iar "sarbatoarea" asta, care e preluata de pe la altii, e ca si cum n-ar exista. Nu aveam nevoie de-un Valentine's Day ca sa ne iubim
pitulicea- 6
Se apropie Valentine's Day
Are cineva vreun plan? Vreo surpriza pentru iubit/iubita?
Are cineva vreun plan? Vreo surpriza pentru iubit/iubita?
pitulicea- 6
Nu esti romantic deloc azi Ma asteptam la ceva dragut din partea ta.
De exemplu......ati putea fugi in lume si sa va intoarceti a doua zi
De exemplu......ati putea fugi in lume si sa va intoarceti a doua zi
pitulicea- 6
eu intentionez sa o las pe "ea" sa plateasca consumatia pe data de 14 si vreau flori si ciocolata ...ce pana mea sa imi arate ca ma apreciaza ca barbat ...daca nu ...atunci macar sa ma lase sa dorm si eu o seara
daffy_- 4
Nici tu nu esti romantic. Esti chiar mai rau decat snow, asa ca "te-am sanctionat"
Inteleg sa stai acasa, sa dormi.... Si eu asta o sa fac Dar sa iesiti undeva si s-o pui pe ea sa plateasca, asta mi se pare mitocanie
Insa...daca-i de acord sa plateasca, merita sa-i incarci nota de plata
Inteleg sa stai acasa, sa dormi.... Si eu asta o sa fac Dar sa iesiti undeva si s-o pui pe ea sa plateasca, asta mi se pare mitocanie
Insa...daca-i de acord sa plateasca, merita sa-i incarci nota de plata
pitulicea- 6
Imi trece romantismul doar cand aud denumirea zilei.
E ceva artificial, un pretext ieftin si snob. Romantic nu esti la comanda, trebuie sa simti asta.
E ceva artificial, un pretext ieftin si snob. Romantic nu esti la comanda, trebuie sa simti asta.
snow- 6
eu vad altfel sf valentin..daca niciodata in an nu esti romantic, macar fa-o acum, poate cineva asteapta un an intreg asta
mrs nobody- 5
Ai formulat-o frumos.... Aproape ca incep sa fiu de acord cu Valentine's Day
pitulicea- 6
Ma faceti sa devin romantica si sa-mi para rau ca nu o sa-mi faca nimeni cadou...dar poate imi fac eu unul frumos, asa de consolare
Eleonore- 4
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum