Pro sau contra?
+36
Demostene
mariana m
Queensland
RALUCA
Asgard
elis27
anit05
dall
Adriatica
soryn
GANDACEL
mielusica
moonstone
freda white
Ludmilika
Melodia
shadow
snow
daffy_
Lolita
ionutz72
parwous
EmmaD
Tizona
seaman65
iubaretu
serpico
Radu
tegeusa
Mr Nobody
Nana_Duval
oli
mrs nobody
atat de simplu
pitulicea
Violoncella
40 participanți
Pagina 34 din 35
Pagina 34 din 35 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35
Pro sau contra?
Rezumarea primului mesaj :
Mai propun un joculet: cel care posteaza spune un cuvant, apoi urmatorul spune daca e pro sau contra, la care aduce si ceva explicatii si propune alt cuvant , urmatorul spune daca e pro sau contra, propune...si tot asa.
Si incep eu:
Dependentza.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Mai propun un joculet: cel care posteaza spune un cuvant, apoi urmatorul spune daca e pro sau contra, la care aduce si ceva explicatii si propune alt cuvant , urmatorul spune daca e pro sau contra, propune...si tot asa.
Si incep eu:
Dependentza.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Pro sau contra?
Eu as nota o alta imprudenta facuta de Mircea ( ca tot ii place sa le caute) Gramaticala... de aceasta data.mariana m a scris: Tocma' ce-ai facut o imprudenta , ai uitat sa lasi tema
Contra.Restitui cat nu face. Sa fie o urgenta si o alta posibilitate nu, as accepta.Dar,in rest, nu vad asta ca fiind o solutie. Din contra.
Trezitului de dimineata...
atat de simplu- 6
Contra daca asta inseamna ca trebuie sa te apuci de treaba .N-am nimic impotriva sa ma trezesc dimineata si sa lenevesc band cafeaua, preferabil pe malul marii
Fisc
Fisc
mariana m- 4
Pro. Cred ca orice stat trebuie sa aiba o astfel de institutie, care, in final, sprijina tot statul, iar statul suntem NOI Ca statul nostru nu ne prea sprijina, nu e (doar) vina fiscului
Bataile intre romi
Bataile intre romi
pitulicea- 6
Da' sa-si dea in cap, vere , da' nu asa, ci cum aveam noi o vorba, copii fiind ''nu va bateti, ma, omorati-va'' Poate se mai imputineaza...
Munca de teren.
Munca de teren.
Queensland- 6
Mai mult Contra decat Pro Pe teren mai sufla un vant, mai cade o ploaie, temperaturile nu-s totdeauna peste 25 de grade.... De ce sa suferim? Mai bine in birou la loc caldut, uscat, curat Si munca-i mai putina
Cititul horoscopului pentru a-ti afla viitorul....zilei in curs
Cititul horoscopului pentru a-ti afla viitorul....zilei in curs
pitulicea- 6
Contra. Am incetat de mult sa mai cred in horoscop. Daca-l mai citesc din cand in cand, o fac doar din amuzament.
Iubiri interzise?
Iubiri interzise?
itina- 6
Pro.Trebuie sa aiba si viata asta putin piper.Sa nu mai spun de faptul ca-mi place orice fel de provocare.
Vacanta la munte.
Vacanta la munte.
atat de simplu- 6
Pro la patrat. Chiar mi-e dor de-o vacanta la munte, mi-e dor de aerul acela tare, de natura...
Vise ce raman doar vise?
Vise ce raman doar vise?
itina- 6
Pro...pentru unele, ca-i bine sa si visezi,contra...in cazul altora, pentru ca-s satula sa tot visez.
Amintiri ce-si cauta locul.
Amintiri ce-si cauta locul.
atat de simplu- 6
Pro amintirilor bune...Cele urate prefer sa nu atinga stadiul de amintiri, sa se stearga de la sine.
Realitate.
Realitate.
itina- 6
Pro, pentru ca-n asta traiesc. Trebuie sa ma adaptez.Macar incerc. Contra, pentru ca n-as vrea sa ma adaptez, ar insemna sa ma schimb.Poate ca deja m-am schimbat. Observ ca raspunsul deja a trezit contradictii in realitatea mea.
Reconciliere.
Reconciliere.
atat de simplu- 6
De obicei Pro,dar uneori si contra Nu-mi plac supararile si neintelegerile. Orice pace e mai buna decat un razboi.
Chiotele de bucurie...cand esti bucuros.
Chiotele de bucurie...cand esti bucuros.
pitulicea- 6
Pro ca idee dar in practica ma cenzurez, totusi. Nu ma vad haulind de bucurie pe strada.
donatii
donatii
itina- 6
Pro. De ce ma-as opune eu dorintei nemarginite a unora de a actiona dezinteresat? Sau ar trebui sa spun si eu ca Raichu: pro, daca sunt beneficiarul. Glumesc, sunt de acord si cu alti beneficiari.
Emoticoane comice.
Emoticoane comice.
atat de simplu- 6
Pagina 34 din 35 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35
Pagina 34 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|