Sculptura si statuile
+12
Queensland
Blossom777
Krissunu
atat de simplu
JeSsYkA
Nicole
tegeusa
seaman65
iubaretu
Radu
mrs nobody
pitulicea
16 participanți
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sculptura si statuile
Rezumarea primului mesaj :
Kratos by Mark Newman
Mark Newman este un sculptor născut în S.U.A. în 1962. și are deja un trecut de 19 ani în sculptura profesională, iar până acum se face vinovat de unele dintre cele mai reușite sculpturi moderne
Kratos by Mark Newman
Mark Newman este un sculptor născut în S.U.A. în 1962. și are deja un trecut de 19 ani în sculptura profesională, iar până acum se face vinovat de unele dintre cele mai reușite sculpturi moderne
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 14 Apr - 11:54, editata de 3 ori
pitulicea- 6
Re: Sculptura si statuile
Pe unele le-am vazut, dar poti sa mai pui....
Oricum se uita doar cei care-s interesati
Oricum se uita doar cei care-s interesati
pitulicea- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 8 Ian - 21:35, editata de 2 ori
pitulicea- 6
folosea si cucul in luptapitulicea a scris:Dar eu nu-mi dau seama daca are chiloti pe el....sau lupta in cucul gol
tegeusa- 6
superbe sunt,dar nu inteleg de ce sculptorii ii dotau atat de putin corpuri superbe si acolo mic,mic,mic un putzic
Nicole- 3
e nu chiar atat de dezgustator
sa va pun 2 poze facute de mine la Paris. una in genul celor de mai sus si una dezgustatoare dar mortal de haiosa
sa va pun 2 poze facute de mine la Paris. una in genul celor de mai sus si una dezgustatoare dar mortal de haiosa
Nicole- 3
Daca sunt sculpturi, pune-le
Eu raman la parerea ca arta nu trebuie confundata cu vulgaritatea.
Eu raman la parerea ca arta nu trebuie confundata cu vulgaritatea.
pitulicea- 6
Cea mai noua statuie realizata de Daniel Edwards - ii reprezinta pe Brad Pitt si Angelina.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 16 Ian - 19:19, editata de 1 ori
pitulicea- 6
ce urata e !
o statuie care semnifica durere, desi cred ca s-a dorit altceva
o statuie care semnifica durere, desi cred ca s-a dorit altceva
mrs nobody- 5
Mie mi-a placut foarte mult. In ochii mei, prezinta multa seriozitate poza. Si-o tandrete unica... aparte.
JeSsYkA- 4
Mie mi se pare ca el e prea detasat de situatie Bratele lui nu ofera nici caldura....nici protectie...
Ea e urata... nu seamana cu Angelina.
Cat despre pasarea aia... nu-i vad rostul
Eu zic ca artistul putea sa renunte la pasarica si sa-i puna Angelinei niste sfarcuri
Ea e urata... nu seamana cu Angelina.
Cat despre pasarea aia... nu-i vad rostul
Eu zic ca artistul putea sa renunte la pasarica si sa-i puna Angelinei niste sfarcuri
pitulicea- 6
O fi porumbelul iubirii.Daca tot n-a putut reda sentimentul asta prin cei doi, a plantat porumbelul si gata.
atat de simplu- 6
Porumbelul semnifica mai mult pacea si prietenia, decat iubirea.
Sa inteleg ca sunt doar prietenosi unul cu altul? Cam goi pentru o astfel de prietenie
E clar ca pentru mine, arta ramane o ecuatie cu multe necunoscute
Sa inteleg ca sunt doar prietenosi unul cu altul? Cam goi pentru o astfel de prietenie
E clar ca pentru mine, arta ramane o ecuatie cu multe necunoscute
pitulicea- 6
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum