DESCARCA-TE AICI !!!
+53
veronica_franco
fata_cu_sosete_de_diamant
dall
arriatna
Obi-Wan Kenobi
elis27
Adriatica
preotul1
tegeusa
habibi77
Margera
JeSsYkA
mielusica
Phoenix
Anna
abica25
Angel
teardrop
Miraj
Irinna
alyndragon5
shadow
freda white
Melodia
Violoncella
ionutz72
Nana_Duval
serpico
Tizona
wer908
seaman65
parwous
amaroq
emil_andreescu
sharp00714
ghost
oli
atat de simplu
deea
iubaretu
Radu
snow
juliette
dragos
princess
daffy_
mrs nobody
Mr Nobody
big_mama
tano carridi
cara.mia26
aspidistra76
pitulicea
57 participanți
Pagina 12 din 37
Pagina 12 din 37 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37
DESCARCA-TE AICI !!!
Rezumarea primului mesaj :
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 28 Feb - 10:08, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: DESCARCA-TE AICI !!!
Eu am dat ultima pereche acum vreo luna ..nu vreau sa mai aud de ele ....nu aveau gard, curte , nimic ...ma exasperau ...pe degeaba le-am dat doar sa scap de ele
shadow- 6
sa le..............mama lor de fascisti teribilisti,sa ma ......pe ei de nemti oligofreni,daca dau de ei le rup capul ,sa le dau la ............... de retardati,doar sa aflu care sunt ca nu ii mai spala toata apa din dunare,sa le ......mamele de prosti.aflu eu ce si cum si sa vezi atunci circ si panarama pün eu mana pe ei nu mai scapa cu toata politia lor de cacat
nu stiu cu cine au de a face
nu stiu cu cine au de a face
wer908- 3
Cum sa nu dai de ei? Sunt peste totdaca dau de ei le rup capu
Asta-i ca-n vorba aia...."Ia-l de pe mine, ca-l omor"
pitulicea- 6
fiecare om are o limita pana la care suporta ,ei au trecut peste acea limita .nu ma cunosc si nu stiu ce au trezit din somn.par eu bland dar o mana tot rup .aia care a scrijelit svastica .guler i o fac
wer908- 3
asta ar fii culmea sa aflu ca a fost o femeie,turbez ca nu pot sa i fac nimic,da doamne sa nu fie femeie
wer908- 3
re
cred ca lume mai proasta ca in pitesti nu e nicaieri in romania....tzarani ma la gamba si curve pretentioase care se dau mari doamne....aici materialismul colcaie precum colcaie gandacii in un loc mizerabil...vezi femei de 35 de ani cu mosi....vezi toti agramatii cu femei frumoase dar proaste bata...vezi curve refulate ce emit pretentii....vezi romani cu aere de vedeta si cocalari libidinosi....si printre nulitatile astea incercam sa traim si noi astia care inca nu uita de unde au plecat si pt care educatia conteaza...
alyndragon5
sa ne facem bagajele si sa plecam in alta lume...merg la NASA sa inchiriez o naveta(nu de bere ca ne pierdem in spatziu inamic aerian)
ionutz72- 4
Cum e posibil ca spurcatul ala de florin parizer/salam/carnat sa plagieze o melodie a lui Michael Jackson ? E vorba de "They don't care abou us". Nu mi-a venit sa cred ce-mi auzeau urechile. Cioara asta a mers prea departe. Caut neaparat o persoana de contact pentru drepturi de autor ale lui M.J. sa-l dea in judecata si sa-i ia toti banii la cioara asta inculta.
parwous- 4
aaaa? ...si astia chiar au fani
si idiotul ala de vijelie parca, a plagiat-o pe celine dion!
astia nu au simt,scrupule...sau nu au pe cineva care sa-i opreasca
nu-i pot inghiti nici cu toata apa din dunare!
si idiotul ala de vijelie parca, a plagiat-o pe celine dion!
astia nu au simt,scrupule...sau nu au pe cineva care sa-i opreasca
nu-i pot inghiti nici cu toata apa din dunare!
Melodia- 4
Pagina 12 din 37 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37
Pagina 12 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum