GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DESCARCA-TE AICI !!!

+53
veronica_franco
fata_cu_sosete_de_diamant
dall
arriatna
Obi-Wan Kenobi
elis27
Adriatica
preotul1
tegeusa
habibi77
Margera
JeSsYkA
mielusica
Phoenix
Anna
abica25
Angel
teardrop
Miraj
Irinna
alyndragon5
shadow
freda white
Melodia
Violoncella
ionutz72
Nana_Duval
serpico
Tizona
wer908
seaman65
parwous
amaroq
emil_andreescu
sharp00714
ghost
oli
atat de simplu
deea
iubaretu
Radu
snow
juliette
dragos
princess
daffy_
mrs nobody
Mr Nobody
big_mama
tano carridi
cara.mia26
aspidistra76
pitulicea
57 participanți

Pagina 10 din 37 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Urmatorul

In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 10 Empty DESCARCA-TE AICI !!!

Mesaj  pitulicea Sam 4 Sept - 11:20

Rezumarea primului mesaj :

Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului Very Happy

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 28 Feb - 10:08, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 10 Empty Re: DESCARCA-TE AICI !!!

Mesaj  pitulicea Lun 11 Iul - 21:12

Sad Daca ma imbolnavesc pana maine, sa vezi injuraturi Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Nana_Duval Lun 11 Iul - 21:26

Multumesc Ionut!
de cate ori am sa-l vad, imi voi imagina cum indrepti tu toate armele spre el Very Happy
Nana_Duval
Nana_Duval
5
5

Sus In jos

Mesaj  ionutz72 Mar 12 Iul - 8:30

daca descarc tot arsenalul pe el moare si familia lui cu neamuri cu tot si 100 de generatzii de acum incolo...deja l-am inscris la carbonizarea anului...in TOP 10, Very Happy Very Happy ...da chiar merita ace sub unghii si tzepa in cur.te ca sa aiba lumea la ce spectacol se uita... Razz
ionutz72
ionutz72
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 12 Iul - 8:38

chiar merita ace sub unghii si tzepa in cur
rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Nana_Duval Mar 12 Iul - 8:39

Laughing Laughing Laughing daca ar stii el cum se vorbeste despre el ar face cam asa Mad Mad
Nana_Duval
Nana_Duval
5
5

Sus In jos

Mesaj  oli Mar 12 Iul - 8:39

Laughing Laughing Laughing Laughing

De-ar stii el......
oli
oli
6
6

Sus In jos

Mesaj  ionutz72 Mar 12 Iul - 9:01

..ar trebui sa stie...ce-l asteapta...da-mi nr. lui sa-i trimit ceva in privat(deochiat)...sa boleasca vre-o 2 saptamani,semnez...un prieten care la nevoie se cunoaste... Laughing
ionutz72
ionutz72
4
4

Sus In jos

Mesaj  Melodia Mar 12 Iul - 18:20

ciocanel ciocanel ciocanel Pc defect
am vrut sa postez reteta de eclere...cu secrete cu tot...si cand am dat sa o trimit s-a blocat pc
nu o mai iau de la capat ca e mult de scris Very Happy
sa fie...si sa dreaga...si sa nu aiba parte...ca nu-mi place sa blestem...dar... Laughing Laughing
Melodia
Melodia
4
4

Sus In jos

Mesaj  ionutz72 Mier 13 Iul - 8:13

...am avut si eu o pereche de ochelari heliomatici si m-au lasat fara ei...Anglia lui papura...cine-a pus mana sa-i cada la balta...sa i se usuce tenul,sa faca insolatzie si dezintegratzie, sa ramana orb si sa-i iau un caine sa il faca zob,sa vada crucis ca paianjenul ce coase plasa ptr tantarush... gun ...sa ii treaca prin cap o singura data...glontzul de la mine cu dobanda si in rate... mitraliera
ionutz72
ionutz72
4
4

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Mier 13 Iul - 8:39

Oameni prosti. Ce dracu' sa faca avec them? Lasa ca vii acasa si-ti faci unii mai buni.
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  ionutz72 Mier 13 Iul - 9:04

credeam ca sunt si eu in lumea civilizata...da de unde...cocalari originali Mad ...de altfel se dau baston ca ei au inventat marinaria...pai au inventat-o cu boschetari...direct din bar pe nava si mola...dimineatza tarziu cand se trezeau era deja velierul in larg..si dai cu biciul pe ei... Sad ca la galera...nu de alta dar doar ce i-am facut acum o tura in urma...o sa-mi fac altzii...nu am pe cine casuna...din 50 persoane aproape juma poarta ochelari....prinde orbul scoate-i ochii... Laughing
ionutz72
ionutz72
4
4

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Mier 13 Iul - 9:14

N-ai vazut cum s-au dus la furat cand a avut probleme MSC Napoli? Civilizati pe dracu'.
Cand m-am dus prima data in Londra (Anglia, tara civilizata, nu Romanica), m-am dus si eu la un film.
La iesire, o mizerie crunta in cinematograf. Floricele, pahare goale, toate pe jos. Si eu credeam ca tigani sunt numai la noi.
Mai au bazaruri saptamanale pe ici pe colo in Londra. N-am vazut la noi mizerie asa mare ca acolo decat la groapa de gunoi. Si de multe ori astea se intampla in fata unui Mac, sau ceva restaurante, unde oamenii mananca la geam si vad tot.

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.smh.com.au/ffximage/2007/01/23/napoli260_22.jpg&imgrefurl=http://www.smh.com.au/news/world/stricken-ship-provides-onestop-shop/2007/01/23/1169330861743.html&usg=__YHChBMOW_mk2Lzap-OlAvUWAAcU=&h=300&w=260&sz=37&hl=ro&start=5&sig2=z6gRpdDducSKjbX1Cpvx7w&zoom=1&tbnid=hXaGDZrE4CJ4nM:&tbnh=116&tbnw=101&ei=5DYdToW7C8PBtAap4JyyDQ&prev=/search%3Fq%3DMSC%2BNapoli%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D453%26tbm%3Disch&itbs=1
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Mier 13 Iul - 9:16

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.theblog.es/mt/archives/fotos/MSC_NAPOLI.jpg&imgrefurl=http://www.theblog.es/mt/archives/2007/01/&usg=__V4I2iPJc91Dk0q0D8GU7C8uWz8s=&h=291&w=520&sz=42&hl=ro&start=4&sig2=smN28rYrRwyiXMmdYMPmjA&zoom=1&tbnid=_4zAdJA4-6FVYM:&tbnh=73&tbnw=131&ei=9TcdTvftJJD6sgaH1aSyDQ&prev=/search%3Fq%3DMSC%2BNapoli%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D453%26tbm%3Disch&itbs=1

Sir Francis Drake era pirat cu acordul stapanirii: hotia la rang de politica de stat. Si de fapt nobilimea nu facea acelasi lucru? Fura de la saraci.
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  ionutz72 Mier 13 Iul - 9:29

...da,tot ce vad ma lasa cu un gust amar... pe masura ce trec anii occidentul devine o prapastie...ca civilizatzie si educatzie noua generatzie lasa de dorit peste tot...e generala anarhia ce va urma in curand pe pamant..asa ca fitzi pregatitzi...intaritziva sufleteste ca in bine nu se vor schimba decat putzine lucruri,starea generala a pamantului scartzaie...deja incepe sa cada financiar stat dupa stat...pustiirea e aproape...
ionutz72
ionutz72
4
4

Sus In jos

Mesaj  ionutz72 Joi 14 Iul - 8:22

sefa am gresit,iarta-ne...dai pedeapsa... Sad ?
ionutz72
ionutz72
4
4

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 37 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum