Poeziile pitulicei
+54
MIHAELA L
mariana m
itina
myrk
RALUCA
soryn
Queensland
Ostional
criss
Obi-Wan Kenobi
elis27
JeSsYkA
Davidova
tigerr_it
abica25
wer908
teorista
Anna
Violoncella
Blackfake
nycknic
Irinna
mielusica
Angel
parwous
shadow
Melodia
pablos
oli
seaman65
tegeusa
Tizona
meluvigdor
atat de simplu
lexus
Polaris
ionutz72
Nana_Duval
juliette
sharp00714
emil_andreescu
noricel
super-man
arriatna
Arici
iubaretu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
habibi77
kitty
Radu
snow
pitulicea
58 participanți
Pagina 26 din 29
Pagina 26 din 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Poeziile pitulicei
Rezumarea primului mesaj :
La topicul acesta, n-am sa fiu prea activa. Eu nu le am cu poezia, dar imi place sa ma joc uneori cu rimele.
Ca sa nu pot zice ca n-am postat si eu ceva aici.... hai sa bag niste versuri "din lirica Nicolesciana" asa cum mi-am numit eu compozitiile
La topicul acesta, n-am sa fiu prea activa. Eu nu le am cu poezia, dar imi place sa ma joc uneori cu rimele.
Ca sa nu pot zice ca n-am postat si eu ceva aici.... hai sa bag niste versuri "din lirica Nicolesciana" asa cum mi-am numit eu compozitiile
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 23 Oct - 17:42, editata de 4 ori
pitulicea- 6
Re: Poeziile pitulicei
Ei, nu?Ca doar n-am zis ca-mi arata ficatul.Sufletul pe unde-o fi?Pe la Botosani? Puteam spune, mai pe intelesul tau:"cate ceva din ceea ce esti tu".Dar se intelegea oricum...cred.myrk a scris:Cate ceva din frumusetea interioara a lui Pitu, Simpla (touche)! Nu ceva dintr-insa!
atat de simplu- 6
Poate s-arate si altceva... nu ficatul! Simpla, recunoaste, touche! Formularea conteaza!
myrk- 6
Deci myrk nu-i omul care sa citeasca pe diagonala sau printre randuri.
habibi77- 6
Erau gandurile mele puse pe rime, nu suntem la jocul de sarade Fiecare "traduce" dupa propria imaginatie.
pitulicea- 6
zici ca nu le ai cu poezia...ba le ai f. bine, fa-ti curaj si aduna-le pe toate intr-un volum...publica. ai multa sensibilitate si asta m-a surprins placut, imi pare ca tu conduci cu mana forte forumul asta asa ca latura asta sensibila chiar m-a lasat masca. apoi ai mult umor, s-a intamplat ca la finalul unei poezii sa am ditamai zambetul latit pe fata. sigur te voi citi incontinuare cu multa placere.
Vizitator- Vizitator
Pagina 26 din 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Subiecte similare
» Poeziile lui ionut72
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» POEZIILE NOASTRE COLECTIVE
» DESCARCA-TE AICI !!!
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» POEZIILE NOASTRE COLECTIVE
» DESCARCA-TE AICI !!!
Pagina 26 din 29
Permisiunile acestui forum: