Eu cu cine votez?!?
5 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Eu cu cine votez?!?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Eu una m-am decis: votez cu partidul PPR (Partidul Patriotilor Romani), a carui presedinte e Mihai Lasca.
La presedintie votez cu candidatul lor, dl. doctor Razvan Constantinescu.
In primul rand, pentru ca este suveranist! In al doilea rand, pentru ca nu este omul sistemului, asa cum sunt altii.
Mi se pare un om de caracter, un om cult, un luptator... Il stiu din perioada pandemiei, chiar de la inceputul ei.
La presedintie votez cu candidatul lor, dl. doctor Razvan Constantinescu.
In primul rand, pentru ca este suveranist! In al doilea rand, pentru ca nu este omul sistemului, asa cum sunt altii.
Mi se pare un om de caracter, un om cult, un luptator... Il stiu din perioada pandemiei, chiar de la inceputul ei.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
La președinție voi vota ca și tine, suntem deciși și eu și soțul. La deputați voi vota cu partidul național conservator român (Terheș) unde candidează inginerul chimist Nicu Popa, pe care îl cunosc de la întâlnirile cu foștii colegi de facultate. El a terminat la un an după mine. Ne-am întâlnit la fiecare întâlnire, el a inițiat întâlnirile prin sondaje pe grupul de facebook destinat celor trei promoții care suntem mai apropiate și organizăm împreună întâlnirile. Este un om sincer, capabil, fără interese de partid sau alte interese meschine. A lucrat până prin 2000 în Călărași, apoi a plecat cu familia în Canada, unde și-a echivalat studiile și a ajuns să fie consilier la ArcelorMittal.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Eu nu-l mai am la suflet pe Terhes. Mi-a placut in timpul pandemiei, dar ulterior s-a dovedit a fi un tradator de neam si tara.
El e mare fan Ucraina. Tare mi-e ca ne-ar baga in razboi, la fel ca cei care-s la guvernare acum.
El e mare fan Ucraina. Tare mi-e ca ne-ar baga in razboi, la fel ca cei care-s la guvernare acum.
pitulicea- 6
Da, și eu ziceam că ar fi bun Constantinescu. Ar fi bun dacă ar avea șanse. Altfel, e un vot irosit, la fel ca Terheș. Lupta se va da între Ciucă și Ciolacu, cel mai probabil, Geoană nu cred că are șanse. Deci dacă îl vreți pe Ciucă în turul doi sau președinte, votați aleatoriu. Nu e clar că americanii îl vor pe dobitocul de Ciucă, un general român obedient în funcția de președinte? Alt dobitoc în funcție cheie, alături de (fostul) Iohannis, mănușă pentru planurile de război ale americanilor in Europa.
Iohannis a fost în vizită în Chile și a pronunțat Kile. Eu acum am aflat că e băiat deștept, deși nu atât de bun la geografia de clasa a șaptea.
Iohannis a fost în vizită în Chile și a pronunțat Kile. Eu acum am aflat că e băiat deștept, deși nu atât de bun la geografia de clasa a șaptea.
myrk- 6
Cu nici unul din cei enumerați, de fapt nu îmi place de nimeni, toți sunt mincinoși când ajung putere.uita ce au promis și devin ascultători UE.Inca mă mai documentez.
dorina_s- 5
Noi suntem cei care dam sansele unui candidat. Prin votul nostru. Daca toti cei pe care i-am auzit spunand: "nu il votez pe Constantinescu, ca nu are nici o sansa" l-ar vota... deja i-ar creste mult sansele. Sunt multi care il voteaza si sunt multi care "l-ar vota"...
Cu sanse sau fara, eu dau votul meu cui consider ca merita.
NU vreau sa am ca presedinte un Ciolac, un Ciuca sau un Geoana. Nu pun umarul la alegerea lor.
In plus, votez PPR pentru ca cu cat mai multe voturi, cu atat mai multe locuri in structurile de conducere. Stiu ca ei ar vota asa cum as vota si eu daca as fi acolo
Cu sanse sau fara, eu dau votul meu cui consider ca merita.
NU vreau sa am ca presedinte un Ciolac, un Ciuca sau un Geoana. Nu pun umarul la alegerea lor.
In plus, votez PPR pentru ca cu cat mai multe voturi, cu atat mai multe locuri in structurile de conducere. Stiu ca ei ar vota asa cum as vota si eu daca as fi acolo
pitulicea- 6
Stire bomba, care nu suna deloc bine.
AUR vrea sa faca alianta cu USR.
Ei, stiam eu ca nu pot avea incredere in George Simion. Sa te asociezi tocmai cu USR???? Mizeriile alea penale, care vor sa ne faca pe toti LGBD, care vor eutanasiere, care vor vaccinuri obligatorii si certificate verzi, care vor sa interzica religia... care vor tot ce NU vreau eu.
Ma gandeam ca in turul doi, daca nu ramane R. Constantinescu, dar ajunge Simion, o sa votez cu el. No, acuma nu mai votez cu el. Anulez votul mai bine.
AUR vrea sa faca alianta cu USR.
Ei, stiam eu ca nu pot avea incredere in George Simion. Sa te asociezi tocmai cu USR???? Mizeriile alea penale, care vor sa ne faca pe toti LGBD, care vor eutanasiere, care vor vaccinuri obligatorii si certificate verzi, care vor sa interzica religia... care vor tot ce NU vreau eu.
Ma gandeam ca in turul doi, daca nu ramane R. Constantinescu, dar ajunge Simion, o sa votez cu el. No, acuma nu mai votez cu el. Anulez votul mai bine.
pitulicea- 6
Cu USR în mod normal nu poți să ai tangență din start pentru că doctrina lor contravine cu doctrina creștină și ei cam sunt anti orice, adică sunt cam proști. Pe Simion l-am întâlnit în Iași, nu anul ăsta, acu' ceva timp, nici nu era însurat și nici gând nu avea ,când strângea semnături pentru nu știu ce. Părea băiat simpatic, am semnat și eu listele alea, dar cum eu sunt un fel de detector de probleme, a venit chiar după ce am semnat o pală de vânt și a luat hârtiile alea. Nu mi-a plăcut că Simion nu părea deloc deranjat, a trebuit să mă aplec eu și să alerg după hârtii, Simion nu s-a deranjat deloc. Hopa- zic, bun băiat, boborul înseamnă mult pentru el! Exact ca în moș Ion Roată și boierii!
Unii nici n-au auzit de Constantinescu. Foarte mult ar conta să apară pe la televiziunile cunoscute, dar e boicotat și nu-l invită (aproape) nimeni. Ciolacu are stofă de politician, chiar dacă e un pic semianalfabet. E și un pic patriot, de aia cred că se va încerca boicotarea lui și promovarea nulităților pro-americane. Mare lucru să nu iasă Ciucă, un prost de două ori mai mare ca Iohannis, ajutat și de soft. Deci nu știu cu cine votez, mă mai gândesc.
Unii nici n-au auzit de Constantinescu. Foarte mult ar conta să apară pe la televiziunile cunoscute, dar e boicotat și nu-l invită (aproape) nimeni. Ciolacu are stofă de politician, chiar dacă e un pic semianalfabet. E și un pic patriot, de aia cred că se va încerca boicotarea lui și promovarea nulităților pro-americane. Mare lucru să nu iasă Ciucă, un prost de două ori mai mare ca Iohannis, ajutat și de soft. Deci nu știu cu cine votez, mă mai gândesc.
myrk- 6
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
No, acuma-mi place si mai putin Simion.
Da, Constantinescu e boicotat, tocmai pentru ca e mult mai destept ca ceilalti, e mult mai patriot ca ceilalti, e mult mai corect ca ceilalti... adica e un pericol pentru ceilalti candidati
Da, Constantinescu e boicotat, tocmai pentru ca e mult mai destept ca ceilalti, e mult mai patriot ca ceilalti, e mult mai corect ca ceilalti... adica e un pericol pentru ceilalti candidati
pitulicea- 6
Da, păi Constantinescu nu e prost ca Iohannis, să semneze contracte de miliarde de dolari pentru cumpărarea de armament american contra a o șapcă de basseball, ar pune ceva condiții, și asta nu e pe placul uncheșului Tom. Tre' să vină alt bou, gen generalul Ciucă, de două ori mai obedient ca Iohannis și bașca docil și prâsnel în caz de răzbel. Nu e nevoie de revoluționari sau de oameni patrioți în colonie, doar de supuși.
myrk- 6
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Zica cine ce-o vrea, dar mie imi place omul asta Fain interviul.
pitulicea- 6
Deputații Mihai Lasca și Dumitru Viorel Focșa de la Partidul Patrioții Poorului Român au votat astăzi împotriva solicitărilor președintelui Iohannis din Parlamentul României, care includ aprobarea înființării pe teritoriul României a unei facilități de instruire maritimă pentru personalul ucrainean și participarea Armatei României la misiunea de Asistență de Securitate și Instruire NATO.
România nu trebuie să fie implicată într-un conflict care nu ne privește, iar aceste măsuri ne pun într-o poziție periculoasă. Din păcate, Parlamentul României a aprobat aceste solicitări, cu doar 17 parlamentari care au votat împotriva lor. Ca de obicei, partidul AUR, a ales să se abțină, evitând să se opună clar acestei implicări, ca să nu dea rău la Ahmbasadă și să fie căldicei.
Ei, de-asta nu votez eu AUR. Ei sunt patrioti si suveranisti doar de fatada. La fel au facut si in pandemie. Au tot strigat impotriva vaccinarii, impotriva certificatului verde etc...dar cand s-a votat certificatul verde, au votat pentru
Fac unele lucruri bune si pentru asta ii apreciez. Dar nu-mi plac prefacutii si cei care umbla cu jumatati de masura. Nu le pot da votul meu.
PPR sunt si fapte, nu doar vorbe.
România nu trebuie să fie implicată într-un conflict care nu ne privește, iar aceste măsuri ne pun într-o poziție periculoasă. Din păcate, Parlamentul României a aprobat aceste solicitări, cu doar 17 parlamentari care au votat împotriva lor. Ca de obicei, partidul AUR, a ales să se abțină, evitând să se opună clar acestei implicări, ca să nu dea rău la Ahmbasadă și să fie căldicei.
Ei, de-asta nu votez eu AUR. Ei sunt patrioti si suveranisti doar de fatada. La fel au facut si in pandemie. Au tot strigat impotriva vaccinarii, impotriva certificatului verde etc...dar cand s-a votat certificatul verde, au votat pentru
Fac unele lucruri bune si pentru asta ii apreciez. Dar nu-mi plac prefacutii si cei care umbla cu jumatati de masura. Nu le pot da votul meu.
PPR sunt si fapte, nu doar vorbe.
pitulicea- 6
Da. Tre' să-ți asumi doctrina și vorbele cu fapte. Și cu risc. Cu orice risc.
myrk- 6
Da, asa cum spunea Razvan Constantinescu in interviu... Mai bine sa aiba putini votanti, dar pe aceia putini, care-i sunt dragi, sa nu-i dezamageasca
pitulicea- 6
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Pe cine ai lua cu tine?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Pe cine ai lua cu tine?
» Cum ne alegem babele?