Sa cante muzica!
+2
dorina_s
pitulicea
6 participanți
Pagina 7 din 9
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Sa cante muzica!
Rezumarea primului mesaj :
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
pitulicea- 6
Re: Sa cante muzica!
Va mai amintiti de Fara zahar? Uitasem, dar cand le-am auzit accentul si le-am simtit umorul, mi-am amintit
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Cum să nu!! Am mai ascultat câteva din cântecele lor acum vreo trei luni. Cred că fiica mea mi-a spus de niște cântece noi.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
haha, ce faina! Nici nu stiam de ei! Simpatici
Si daca tot m-am dus cu cautarile muzicale pe site, am gasit piesa aceasta, e mai veche dar versurile sunt...
Si daca tot m-am dus cu cautarile muzicale pe site, am gasit piesa aceasta, e mai veche dar versurile sunt...
dorina_s- 5
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Daaa, faina melodia. Imi place si mie combinatia Vescan + Mahia. Mai demult nu imi placea Vescan, dar mi se pare ca face piese tot mai bune...
Eu am dat peste Cascada. Vaaaaai, de cand nu i-am mai ascultat si ce mult imi placeau "in tinerete"
Eu am dat peste Cascada. Vaaaaai, de cand nu i-am mai ascultat si ce mult imi placeau "in tinerete"
pitulicea- 6
Lidia Buble, cu o melodie noua Imi place si asta, pentru ca-mi plac glasul si stilul ei.
Ii sta bine asa roscatica De fapt, cred ca e culoarea care o prinde cel mai bine.
Ii sta bine asa roscatica De fapt, cred ca e culoarea care o prinde cel mai bine.
pitulicea- 6
Să ascultăm melodia îmbrăcați la costum și la cămașă, cuminți și demni- ca Dan Spătaru în concert!
myrk- 6
Eu nu sunt Dan Spătaru și n-am nici costum cum avea el! După ce m-am gândit mult și... poate bine, mi-am pus costumul de baie și peste el o cămașă de noapte!
zaraza26- 5
Ce tare a fost Zaraza!
Eu am ascultat melodia asa cum eram - in haine de casa. Mi-a placut, chiar daca nu eram imbracata corespunzator
Melodia postata de Zaraza e prea "agitata" pentru gustul meu. Nu pot asculta melodii de genul asta.
Eu am ascultat melodia asa cum eram - in haine de casa. Mi-a placut, chiar daca nu eram imbracata corespunzator
Melodia postata de Zaraza e prea "agitata" pentru gustul meu. Nu pot asculta melodii de genul asta.
pitulicea- 6
zaraza26 a scris:Eu nu sunt Dan Spătaru și n-am nici costum cum avea el! După ce m-am gândit mult și... poate bine, mi-am pus costumul de baie și peste el o cămașă de noapte!
Nedemn ar fi fost să fii goală sub cămășuța de noapte... dar ai luat decizia corectă. Poate!..
myrk- 6
Puneti-va cate-o rochita lejera sau cate-o ie si haideti la tara. Sa ascultam muzica, sa dansam, sa ne bucuram de viata normala. Avem petrecere in familie azi
pitulicea- 6
Am găsit textul cântecului și l-am tradus cu google. Cantautoarea se referă în cântec chiar la destinul ei. Ea are tată cu origini sârbe + algeriene iudaice, iar mama are origini poloneze iudaice + iraniene. Remarcabil!! Mi-a plăcut cântecul și mesajul lui.
zaraza26- 5
Interesant. Ce amestecaturi are prin sange
pitulicea- 6
Ce-ati zice sa ne intoarcem un pic in timp? Simpatica melodia asta...
pitulicea- 6
Faină melodie! Și am urmărit și videoclipul cu plăcere, merge de minune pe vremea asta fierbinte!
O melodie de vacanță din partea mea!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O melodie de vacanță din partea mea!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
zaraza26- 5
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum