ILUZII OPTICE
+5
myrk
dorina_s
zaraza26
Mell
pitulicea
9 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
ILUZII OPTICE
Rezumarea primului mesaj :
O iluzie optică este modalitatea prin care o imagine apare diferită de forma ei reală. Iluzia optică este o modalitate de a păcăli creierul să vadă ceva ce poate nu este acolo.
Hai sa vedem daca creierele noastre se lasa pacalite sau vad dincolo de ceea ce este, de fapt, o iluzie
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O iluzie optică este modalitatea prin care o imagine apare diferită de forma ei reală. Iluzia optică este o modalitate de a păcăli creierul să vadă ceva ce poate nu este acolo.
Hai sa vedem daca creierele noastre se lasa pacalite sau vad dincolo de ceea ce este, de fapt, o iluzie
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: ILUZII OPTICE
Eu la bentita nu vad niciun chipulet
La buzele de pe burta, e asimlat si un ochi, adica "salba" de la gatul domnisoarei. Domnisoara aceea se vede mult mai clara daca te uiti de la distanta.
La buzele de pe burta, e asimlat si un ochi, adica "salba" de la gatul domnisoarei. Domnisoara aceea se vede mult mai clara daca te uiti de la distanta.
pitulicea- 6
Mna, eu am văzut ceva pe la chiloței, seamănă cu o mică fantomă. O fi, n-o fi. De departe, domnișoara se vede mai clar, de aproape te pierzi. De aia o vezi în ceață.
Acum, în post, e bine s-o privești mai de la distanță.
Acum, în post, e bine s-o privești mai de la distanță.
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Eu am vazut 14 Inca mai numar. Se prea poate sa mai fie...
Nu stiu cate trebuie sa fie
Nu stiu cate trebuie sa fie
pitulicea- 6
Am văzut 16, dar mă pierd de multe ce sunt! Mi-au ieșit tot 16 și după ce am mai văzut încă una.
zaraza26- 5
Inseamna ca trebuie sa mai cauti...sau sa folosesti ochelari
Fara ochelari si eu vad mai putine.
Fara ochelari si eu vad mai putine.
pitulicea- 6
Cred ca am mai vazut unul.Parca-i o testoasa si nu un bolovan in apa .Deci 13
danutz- 4
Eu am văzut niște purici în coada vulpii. Datorită tot ochelarilor.
myrk- 6
N-am văzut veverița. Am salvat poza și o măresc pe calculator. Umbra din apă e totuși oglindirea căprioarei... Dar eu zic că mai este o năzbâtie mică în apă, în dreapta castorului. Orice formă care nu e plantă aș considera-o animal. Contururile nu sunt totdeauna clare. Zic 16 în total.
zaraza26- 5
In stanga ratonului(parca raton e)cel din stanga caprioarelor se mai vad vre-o doua forme dar parca-s stancoase,eu nu disting altceva.Or fi ochelarii mei defecti
danutz- 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum