Nuntile la romani
Pagina 1 din 1
Nuntile la romani
Nu doream sa deschid un nou subiect dar aveam o poza de la o nunta si ceva comentarii de facut si nu am gasit un topic adecvat in forumul cu fotografii : daca adminul va dori sa mute postarea nu-i nici o suparare ...
In ultima sambata din august aveam invitatie la Bran pentru o nunta programata sa se desfasoare chiar in incinta castelului : nu aveam obligatie si tinind cont de distanta era chiar obositor , dar locatia mi-a starnit curiozitatea si am mers .
Daca nu ma insel a fost pentru a patra oara cand am patruns in incinta castelului , de asta data nu l-am vizitat intrucat am ajuns in jurul orelor 17 si nu era mult pana la inchidere dar mi-am bucurat ochii si trupul in parculetul de sub magnifica constructie in asteptarea mirilor :
In ultima sambata din august aveam invitatie la Bran pentru o nunta programata sa se desfasoare chiar in incinta castelului : nu aveam obligatie si tinind cont de distanta era chiar obositor , dar locatia mi-a starnit curiozitatea si am mers .
Daca nu ma insel a fost pentru a patra oara cand am patruns in incinta castelului , de asta data nu l-am vizitat intrucat am ajuns in jurul orelor 17 si nu era mult pana la inchidere dar mi-am bucurat ochii si trupul in parculetul de sub magnifica constructie in asteptarea mirilor :
shadow- 6
Re: Nuntile la romani
Acestia au venit pe la orele 18 , cum era si programat , iar petrecerea a inceput prin primirea invitatilor , pe covorul rosu cu un pahar de sampanie ...
Am fost la vreo suta zece invitati , spatiul permitea maxim 120 , o nunta mica dar selecta , cu bun gust , poate si pentru ca o treime dintre participanti erau straini din Franta , Anglia , Italia si Lituania ( nu-s sigur ca numai de acolo ), majoritatea oameni de arta .
Melodia de inceput , dansul mirilor a fost prima surpriza placuta : '' Dance me to the end of love ''... superb ! ... apoi doar muzica buna , romana si straina , populara sau usoara .
A doua mare surpriza a fost cand majoritatea strainilor au iesit la joc pe ritmurile braurilor brasovene si chiar au reusit in scurt timp sa joace la fel de bine ca unii dintre noi si o faceau cu vadita placere .
Am fost la vreo suta zece invitati , spatiul permitea maxim 120 , o nunta mica dar selecta , cu bun gust , poate si pentru ca o treime dintre participanti erau straini din Franta , Anglia , Italia si Lituania ( nu-s sigur ca numai de acolo ), majoritatea oameni de arta .
Melodia de inceput , dansul mirilor a fost prima surpriza placuta : '' Dance me to the end of love ''... superb ! ... apoi doar muzica buna , romana si straina , populara sau usoara .
A doua mare surpriza a fost cand majoritatea strainilor au iesit la joc pe ritmurile braurilor brasovene si chiar au reusit in scurt timp sa joace la fel de bine ca unii dintre noi si o faceau cu vadita placere .
shadow- 6
Re: Nuntile la romani
Odata cu lasarea noptii atmosfera s-a incins : mireasa urmata apoi de alte doamne si-au aruncat pantofii , DJ-ul , un prezentator de la Brasov FM parca ghicindu-ne dorintele si gusturile .
Printre invitatii straini o pereche de italieni , cam brunetei dar cum stim ca acestia nu sunt blonzi nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi chiar tigani la origini ... sa ne intelegem , tigani dar artisti , ea avea la acea data deschisa o expozitie de pictura in una din salile castelului ...
Si a urmat ''Moroshavo''cu Hara si Tamango , probabil doar pe asta o avea DJ-ul in liste , melodia pentru care m-a blamat Pitu ca am postat-o la ''Muzica'' : ce-i doi au facut spectacol , in jurul lor bateam din palme si strigam ''hop-hop'' , majoritatea am bisat si am incercat sa le copie ritmul dansului dar parca eram legati la picioare ... nu s-a simtit nimeni jignit , dimpotriva , respectam traditiile altora asa cum si altii le respecta pe ale noastre .
shadow- 6
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum