SERIALE
+33
Pingu
shadow
YepurasAlexandra
Asgard
Mandarax
Adriatica
wind30s
JeSsYkA
habibi77
Obi-Wan Kenobi
Nicole
teardrop
fotohobby
atat de simplu
Nana_Duval
mrs nobody
eugenpopescu88
tegeusa
snow
Monica777
serpico
Demostene
Tizona
seaman65
Violoncella
oli
lynn
pitulicea
moonstone
GESF
Luna
Radu
HAUU_HAUU
37 participanți
Pagina 1 din 14
Pagina 1 din 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
SERIALE
ce seriale ati vazut/vizionat in prezent , care v-au placut sau care v-au impresionat?
idei , pls
idei , pls
HAUU_HAUU- 2
Re: SERIALE
How I met your mother, The Big Bang Theory, Chuck, Entourage
Si sa nu uitam seriile HBO: Roma si Spartacus (daca nu ma insel mai sunt cateva, insa nu ma duce motorul din cap in momentul asta)
Si sa nu uitam seriile HBO: Roma si Spartacus (daca nu ma insel mai sunt cateva, insa nu ma duce motorul din cap in momentul asta)
Radu- 5
eu momentan ma uit la persons unknown ..
am avut incercari la mai multe, dar parca .. facand comparatie cu preferatele mele, Prison Break si Lost nu se compara nici unul
am avut incercari la mai multe, dar parca .. facand comparatie cu preferatele mele, Prison Break si Lost nu se compara nici unul
HAUU_HAUU- 2
Gusturile nu se discuta, dar dupa parerea mea, Lost s-a lungit prea mult. Ce am enumerat eu sunt seriale de comedie.
Radu- 5
indiscutabil! .. lost -dupa parerea mea- trebuia sa se fi terminat la sezonul 4, acolo de unde nici eu nu am mai urmarit .. ca au lungit-o si s-au incurcat in detalii .. am inteles insa ca o sa apara un epilog de 13 min luna aceasta in care producatorul o sa explice toate neclaritatile din film -ceea ce mi se pare ciudat(de ce ar fi nevoie, la un film a se da explicatii, ori poate si ei au unele(neclaritati )
HAUU_HAUU- 2
Tocmai am terminat mini seria HBO: Band of Brothers. Este un serial extraordinar si il recomand cu caldura.
Radu- 5
înainte îmi plăceau: m.a.s.h., seinfeld, oz, prison brake, star trek şi cred că mai erau
în prezent: medium, csi, ncis, two and a half men, dr. house, criminal minds, how it's made,
în prezent: medium, csi, ncis, two and a half men, dr. house, criminal minds, how it's made,
moonstone- 4
te-ai gândit mult la întrebarea aia, Pitulice?
îmi place ca personaj, normal, are nişte replici de mor de râs.
(e nevasta lui Danny de Vito, nu?)
îmi place ca personaj, normal, are nişte replici de mor de râs.
(e nevasta lui Danny de Vito, nu?)
moonstone- 4
Nu m-am gandit deloc....a venit spontan
Are replici bune, intr-adevar, dar pare mai mult barbat decat femeie.
Sincer, nu stiu a cui nevasta e Mi-e si greu sa mi-o imaginez ca nevasta cuiva
Are replici bune, intr-adevar, dar pare mai mult barbat decat femeie.
Sincer, nu stiu a cui nevasta e Mi-e si greu sa mi-o imaginez ca nevasta cuiva
pitulicea- 6
Pagina 1 din 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Pagina 1 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum