S _ A _ Z _ _ A T _ A _ E A M _ L T I _ L A
+3
zaraza26
freda white
pitulicea
7 participanți
Pagina 28 din 48
Pagina 28 din 48 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 48
S _ A _ Z _ _ A T _ A _ E A M _ L T I _ L A
Rezumarea primului mesaj :
Regulile acestui joc sunt cele de la Spanzuratoarea clasica. Deosebirea este ca se vor pune mai multe cuvinte care sa formeze o propozitie. Cuvintele vor fi legate intre ele deci nu vor exista spatii de delimitare.
Se dau doar prima si ultima litera:
Ex. M _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A
Restul urmeaza a fi ghicite de catre jucatori Fiecare jucator da 2 litere!
Regulile acestui joc sunt cele de la Spanzuratoarea clasica. Deosebirea este ca se vor pune mai multe cuvinte care sa formeze o propozitie. Cuvintele vor fi legate intre ele deci nu vor exista spatii de delimitare.
Se dau doar prima si ultima litera:
Ex. M _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A
Restul urmeaza a fi ghicite de catre jucatori Fiecare jucator da 2 litere!
pitulicea- 6
Re: S _ A _ Z _ _ A T _ A _ E A M _ L T I _ L A
P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _L
zaraza26- 5
P_ _ _N_ _ _ _ _ _ _IN_ _ _I_ _ _II_ _IN_IN_ _I_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _N_ _ _ _ _ _I_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _L
zaraza26- 5
P_ _ _N_ _ _ _ _ _ _IN_E_I_E_II_ _IN_IN_ _I_ _ _ _ _ _ _ _E_E_ _ _ _ _NE_ _ _ _ _IT_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ET_T_ _ _ _ _L
zaraza26- 5
PR_ _N_ _A_ _ _RIN_E_I_E_II_RIN_INA_I_ _ _ _ _ _ _ _ERE_RA_ANE_A_ _ _ITA_A_A_A_R_ _A_ET_T_ _ _ _ _L
zaraza26- 5
PR_ _N_ _A_U_RIN_E_I_E_II_RIN_INA_IS_ _ _ _U_ _EREURA_ANE_A_ _ _ITA_A_A_A_RU_A_ET_T_ _ _ _ UL
zaraza26- 5
PROGNO_A_U_RIN_E_I_E_IIGRIN_INA_IS_O_ _U_GEREURAGANE_A_O_ITA_A_A_A_RU_A_ETOTG_O_UL
zaraza26- 5
Rândul pe care îl vedeam eu împărțit aiurea zilele trecute era pentru că fereastra mea de la Chrome era micșorată. Așa am nevoie zilele astea. Monitorul e destul de lung și îmi încap două ferestre dacă le ajustez.
PROGNOZA_U_RINDE_I_E_IIGRINDINA_IS_O_ _U_GEREURAGANE_A_O_ITAZA_ADA_RU_A_ETOTG_O_UL
PROGNOZA_U_RINDE_I_E_IIGRINDINA_IS_O_ _U_GEREURAGANE_A_O_ITAZA_ADA_RU_A_ETOTG_O_UL
zaraza26- 5
Deci numai tu il vedeai asa...de-aia nu intelegeam despre ce vorbesti.
C si P
C si P
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
PROGNOZACUPRINDE_I_E_IIGRINDINA_ISCO_ _U_GEREURAGANE_APO_ITAZAPADA_RU_APETOTG_O_UL
zaraza26- 5
Pagina 28 din 48 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 48
Pagina 28 din 48
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum