SPIRITUALITATE
3 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
SPIRITUALITATE
Rezumarea primului mesaj :
Am mai deschis un album foto virtual. De aceasta data vom poposi in lumea credintei, a spiritualitatii.
Poate nu sunt prea multi pasionati de religie, de viata si de evenimentele din sanul bisericii, dar fotografiile pot fi frumoase, indiferent de tema aleasa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Biserici, manastiri, slujbe, sarbatori religioase, personalitati din lumea crestina si tot ce are legatura cu religia, aici isi pot gasi locul potrivit.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Am mai deschis un album foto virtual. De aceasta data vom poposi in lumea credintei, a spiritualitatii.
Poate nu sunt prea multi pasionati de religie, de viata si de evenimentele din sanul bisericii, dar fotografiile pot fi frumoase, indiferent de tema aleasa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Biserici, manastiri, slujbe, sarbatori religioase, personalitati din lumea crestina si tot ce are legatura cu religia, aici isi pot gasi locul potrivit.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: SPIRITUALITATE
Si o ultima imagine, o ultima statuie, desprinsa din portalul bisericii anterior prezentate. Inca un personaj necunoscut ce ramane de straja bisericii, din veac in veac. Spre deosebire de ceilalti doi, nu pare a face parte din cler.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
In weekend, plimbandu-ne pe la munte, am ajuns si in Marisel. Daca tot am ajuns acolo, am intrat si la Manastirea Crucea Iancului, cu hramul Sfintii Martiri Brancoveni, pentru a-l vedea pe parintele-calugar care a botezat-o pe Mara
E o manastire noua de maici, construita pe varful muntelui. E atata liniste acolo... Mai fusesem cu vreo doua luni in urma. Am fost uimita sa vad cat de mult au avansat lucrarile de constructie. Si nu pentru ca ar primi bani de la guvern, cum cred unii Calugarul de acolo munceste cot la cot cu oamenii, de dimineata pana seara.
E o manastire noua de maici, construita pe varful muntelui. E atata liniste acolo... Mai fusesem cu vreo doua luni in urma. Am fost uimita sa vad cat de mult au avansat lucrarile de constructie. Si nu pentru ca ar primi bani de la guvern, cum cred unii Calugarul de acolo munceste cot la cot cu oamenii, de dimineata pana seara.
pitulicea- 6
Mi-am amintit de topicul acesta si revazand ultima postare, am zis sa va invit si in interiorul manastirii. Inca nu e terminata, dar e frumoasa chiar si asa. Liniste, pace, smerenie si Dumnezeu cu ochii atintiti spre cei care-I calca pragul Sunt sigura ca era acolo. L-am simtit.
pitulicea- 6
Da, chiar pare un loc linistit. Mi-am propus sa merg si eu zilele astea cu Carmen intr-un astfel de loc. Sper sa nu intervina ceva la ea si sa amanam iar.
atat de simplu- 6
Ar fi linistit daca n-ar merge acolo atatia oameni care nu prea au de-a face cu credinta. Multi confunda minunile infaptuite de sfinti cu magia Nu, credinta nu-i o magie. Magia o fac vrajitoarele
Manastirea, comparativ cu altele, e mica, dar cumparativ cu altele, e mult mai veche In interior spatiul e foarte mic. Acolo nu e voie sa se faca poze, iar eu, fata ascultatoare, m-am conformat.
Manastirea, comparativ cu altele, e mica, dar cumparativ cu altele, e mult mai veche In interior spatiul e foarte mic. Acolo nu e voie sa se faca poze, iar eu, fata ascultatoare, m-am conformat.
pitulicea- 6
Ma uitam prin pozele facute de-a lungul timpului si mi s-a facut dor sa mai postez si aici cate ceva.
E o poza mai veche, dar statuia din poza e si mai veche E din biserica Sfantul Mihail, din centrul Clujului. Banuiesc ca e Sfantul Anton, cu pruncul Iisus in brate, dar nu-s suta la suta sigura. O sa ma documentez candva...
E o poza mai veche, dar statuia din poza e si mai veche E din biserica Sfantul Mihail, din centrul Clujului. Banuiesc ca e Sfantul Anton, cu pruncul Iisus in brate, dar nu-s suta la suta sigura. O sa ma documentez candva...
pitulicea- 6
Azi a fost sarbatoare mare: Izvorul Tamaduirii. Nu am lipsit de la manastire si nici aparatul foto n-a lipsit de langa mine
V-am adus ce e mai sfant pe lume Biblia, painea - trupul Lui Iisus si vinul - sangele Lui Iisus. Numai cine s-a impartasit cu ele stie despre ce vorbesc. Pentru restul e... poveste.
V-am adus ce e mai sfant pe lume Biblia, painea - trupul Lui Iisus si vinul - sangele Lui Iisus. Numai cine s-a impartasit cu ele stie despre ce vorbesc. Pentru restul e... poveste.
pitulicea- 6
Unde am fost eu sambata? La Manastirea Sf. Vasile cel Mare, din Somesul Cald. O manastire pe un varf de deal, aproape de cer. Un loc din care nu-ti vine sa mai pleci. A fost si soare, a fost si ploaie, dar vremea acolo nu conteaza....doar cand faci poze si ies intunecate
Manastirea e destul de noua, inca se lucreaza la ea, dar e frumoasa chiar si asa
Manastirea e destul de noua, inca se lucreaza la ea, dar e frumoasa chiar si asa
pitulicea- 6
In noapte aceasta avem praznic mare: Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos. Sa ne bucuram de el De praznic, de Iisus, mantuitorul nostru si de toata invatatura pe care ne-a lasat-o.
Am pozat aseara, in Manastirea din Floresti, scena Nasterii Domnului.
Am pozat aseara, in Manastirea din Floresti, scena Nasterii Domnului.
pitulicea- 6
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum