Ghicitul in cafea
+13
teardrop
Obi-Wan Kenobi
mihaela_23
gaby
seaman65
tegeusa
eliodor7
snow
mrs nobody
HAUU_HAUU
habibi77
pitulicea
fl3252
17 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Ghicitul in cafea
Rezumarea primului mesaj :
Nu demult o persoana pe care o stiu a fost la cineva sa-i ghiceasca in cafea, persoana respectiva era foarte sceptica la astel de practici, dar surpriza ia spus destul de clar toate lucrurile importante din trecut si nu a gresit cu nimic iar despre viitor va trai si va vedea. Povestea asta ma pus pe ganduri, cum a putut sa-i zica asa clar?chiar nu avea de unde sa stie.
Va ghicit cineva in cafea? Si a avut dreptate? Sau aveti de gand sa mergeti?
Cat este de ortodox acest lucru?
Cunoaste cineva o persoana care ghicestespre asta?
Si nu in ultimul rand...Credeti in asa ceva?
Nu demult o persoana pe care o stiu a fost la cineva sa-i ghiceasca in cafea, persoana respectiva era foarte sceptica la astel de practici, dar surpriza ia spus destul de clar toate lucrurile importante din trecut si nu a gresit cu nimic iar despre viitor va trai si va vedea. Povestea asta ma pus pe ganduri, cum a putut sa-i zica asa clar?chiar nu avea de unde sa stie.
Va ghicit cineva in cafea? Si a avut dreptate? Sau aveti de gand sa mergeti?
Cat este de ortodox acest lucru?
Cunoaste cineva o persoana care ghicestespre asta?
Si nu in ultimul rand...Credeti in asa ceva?
fl3252- 1
Re: Ghicitul in cafea
mda!...dar mincinosii se tem de scorpii...asa cum ar trebui sa se teama si cei care-si exprima gandurile...cu privire la ele(la scorpii zic )
Melodia- 4
Mel , spusele tale suna a amenintzare , intimidare , distrugerea ego' ului - practici tipic vrajitoresti ...reinventam evul mediu si le ardem pe rug
shadow- 6
hmmmm?! cu cata bucurie invoci vremurile arderilor pe rug !
din nefericire pentru tine,nu ma incadrez...n-am vrajit pe nimeni in viata mea dar te poti bucura la gandul ca poate o fac de acum incolo si o sa ai satisfactia de a ma vedea in flacari
din nefericire pentru tine,nu ma incadrez...n-am vrajit pe nimeni in viata mea dar te poti bucura la gandul ca poate o fac de acum incolo si o sa ai satisfactia de a ma vedea in flacari
Melodia- 4
Habibi ce razi cu atata pofta ? ...te pomenesti ca vrei ai tzine Melodiei de urat pe rug ! ...am de strans ceva mai multe lemne sa ajunga pentru amandoua , deh munca in plus , dar ce nu fac eu pentru voi ?
shadow- 6
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum