Perle BAC
+19
Violoncella
RALUCA
shadow
Pingu
Krissunu
Queensland
oli
seaman65
Asgard
ionutz72
no.body
elis27
tegeusa
dragos
Radu
Arici
kitty
pitulicea
habibi77
23 participanți
Pagina 6 din 14
Pagina 6 din 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Perle BAC
Rezumarea primului mesaj :
* Inima este cel mai important organ genital al omului.
Mircea cel Mare, care prima data a fost batrin, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci. Cind Baiazid il intreaba arogant "Tu esti Mircea?", domnitorul roman nu se pierde cu firea si ii raspunde la fix: "Da-mparate!" Pina la urma Mircea cel Mare, desi batrin il va ingenunchia pe trufasul otoman cu citeva proverbe si zicatori bine plasate.
Imparati cu care lumea nu putea sa se mai impace au venit si la noi in Romania si au cerut pamint si de baut, dar cum venira s-a lamurit cu cine are de-a face si s-a dus de-a berbeleacul cu pleava pulberata, c-au ramas doar citeva de bucati de eniceri si spahii fugind, dintre care este
amintita "inspre Dunare, o mina."
* Inima este cel mai important organ genital al omului.
Mircea cel Mare, care prima data a fost batrin, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci. Cind Baiazid il intreaba arogant "Tu esti Mircea?", domnitorul roman nu se pierde cu firea si ii raspunde la fix: "Da-mparate!" Pina la urma Mircea cel Mare, desi batrin il va ingenunchia pe trufasul otoman cu citeva proverbe si zicatori bine plasate.
Imparati cu care lumea nu putea sa se mai impace au venit si la noi in Romania si au cerut pamint si de baut, dar cum venira s-a lamurit cu cine are de-a face si s-a dus de-a berbeleacul cu pleava pulberata, c-au ramas doar citeva de bucati de eniceri si spahii fugind, dintre care este
amintita "inspre Dunare, o mina."
habibi77- 6
Re: Perle BAC
“Agripina nu avea decat doi copii, pentru ca al treilea, Paunas, nu mai conteaza pentru ca tot il manca vulturii.”
Nu pot sa cred.
Nu pot sa cred.
pitulicea- 6
"Pe Gherila si Senila, Spanul il trimite dupa salata cu gandul ca il va manca, apoi sa aduca si piatra din capul cerbului".
Gherila si Senila
Gherila si Senila
pitulicea- 6
Una dintre cele mai „originale” lucrări, a fost a unui candidat care a scris la primul subiect, pe puncte:
1. „Lunca-i luncă, iarba-i verde
2. Sunt născut în... şi se prezintă
3. Am fost elev în perioada...
4. Care am studiat profesionala
5. După care m-am înscris
6. Datorită situaţiei materiale
7. M-am angajat la un servis cu profil mec. Unde am muncit 6 ani fără forme legale
8. Încă din 1-4 mi-am dorit să învăţ şi totodaţă să practic această meserie
9. Momentan sunt civil
10. Eu mă consider un om apt de muncă
11. În această viaţă avem de urmat 3 paşi: trecut, prezent şi viitor
12. Voi urma o şcoală cu profil tehnic în care le voi povesti prezentul meu
13. Atât timp în viaţă cât nu ştii să pierzi nu ai să câştigi
14. A venit toamna, acoperămi inima cu ceva, cu umbra ta sau cu umbra unui copac”.
1. „Lunca-i luncă, iarba-i verde
2. Sunt născut în... şi se prezintă
3. Am fost elev în perioada...
4. Care am studiat profesionala
5. După care m-am înscris
6. Datorită situaţiei materiale
7. M-am angajat la un servis cu profil mec. Unde am muncit 6 ani fără forme legale
8. Încă din 1-4 mi-am dorit să învăţ şi totodaţă să practic această meserie
9. Momentan sunt civil
10. Eu mă consider un om apt de muncă
11. În această viaţă avem de urmat 3 paşi: trecut, prezent şi viitor
12. Voi urma o şcoală cu profil tehnic în care le voi povesti prezentul meu
13. Atât timp în viaţă cât nu ştii să pierzi nu ai să câştigi
14. A venit toamna, acoperămi inima cu ceva, cu umbra ta sau cu umbra unui copac”.
oli- 6
Pentru trecut facem un pas inapoi?În această viaţă avem de urmat 3 paşi: trecut, prezent şi viitor
pitulicea- 6
NU, ca a venit 2012, s-a terminat calendarul Maya si s-a terminat timpul, ramanem doar in cele trei dimensiuni, fara componenta temporala, deci cei trei pasi vor fi moldovenesti: tot pi loc, pi loc, pi loc, sa rasara busuioc.
seaman65- 6
Atât timp în viaţă cât nu ştii să pierzi nu ai să câştigi
El oricum e o cauza pierduta !
oli- 6
Pagina 6 din 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Pagina 6 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|