GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Intrebari...... cu sau fara raspuns

+35
myrk
kam3l3on
RALUCA
Nirvana
Pingu
Obi-Wan Kenobi
soryn
Krissunu
ionutz72
elis27
shadow
veronica_franco
serpico
mihaela_23
teardrop
Queensland
seaman65
Melodia
E V A
dominik
Nana_Duval
tegeusa
zexe
oli
Lolita
snow
iubaretu
dragos
fotohobby
mrs nobody
Lazybear
atat de simplu
habibi77
Radu
pitulicea
39 participanți

Pagina 14 din 29 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Urmatorul

In jos

Intrebari...... cu sau fara raspuns - Pagina 14 Empty Intrebari...... cu sau fara raspuns

Mesaj  pitulicea Vin 9 Iul - 13:40

Rezumarea primului mesaj :

Care este asemanarea intre o femeie si un loc de parcare?
Cele bune sunt mereu ocupate, singurele care raman libere fiind cele pentru handicapati.

Care este asemanarea intre o farfurie zburatoare si o femeie inteligenta?
Nu exista dovezi palpabile privind existenta niciuneia dintre ele.

Care este ultimul lucru care s-a auzit prin radio inainte de explozia navetei Challenger?
Nu te atinge de butonul acela, dobitoaco!

Care este asemanarea intre o femeie la volan si o piersica?
Ambele se aduna din copaci

Care este femeia ideala?
O blonda frumoasa, nimfomana, muta, surda si orfana de mama.

Care este pentru un barbat mijlocul cel mai rapid sa scape de 60 kg inutile de grasime?
Sa divorteze.

Cum se poate da unei femei mai multa libertate de miscare?
Se mareste suprafata bucatariei

De ce a creat Dumnezeu barbatul inaintea femeii?
Ca sa-i dea un pic de timp sa-si dea seama cum este in paradis.

Ce este o femeie care si-a pierdut 99% din inteligenta?
Vaduva.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 18 Apr - 19:02, editata de 2 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Intrebari...... cu sau fara raspuns - Pagina 14 Empty Re: Intrebari...... cu sau fara raspuns

Mesaj  mihaela_23 Mar 22 Noi - 15:15

Bine-nteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si ce sa mai zicem de barbati perfecti... Wink

sau

Puncte bonus pt. barbati:
Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus.
Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul.
mihaela_23
mihaela_23
2
2

Sus In jos

Intrebari...... cu sau fara raspuns - Pagina 14 Empty Re: Intrebari...... cu sau fara raspuns

Mesaj  pitulicea Mar 22 Noi - 15:17

Very Happy Eu cred in Mos Craciun.... da' nu cred in perfectiunea umana, indiferent de sex Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  mihaela_23 Mar 22 Noi - 15:27

Si eu cred,deci am o varsta,si chiar ii incurajez si pe copii mei sa creada in el...chiar daca de multe ori cel mic imi zice "mami tu ne-ai pus cadourile in ghete sau sub brad"...

Dar ca sa-i incurajez le zic ca asa cum exista ingeri si dumnezeu asa exista mos craciun,doar ca numai copii cuminti il vad...ai mei copii cum sunt foarte obraznici nu o sa-l vada niciodata Wink Wink Wink

Numai ca la mine nu a mai venit mos craciun de multi ani... plangacios
mihaela_23
mihaela_23
2
2

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Ian - 11:24

pitulicea a scris:O femeie plateste unui avocat un comision de 2000 de lei. Femeia este sora avocatului, dar avocatul nu este fratele femeii. Cum e posibil? Twisted Evil
La intrebarea asta n-a raspuns nimeni... Rolling Eyes E o intrebare care asteapta raspuns Smile

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 16 Ian - 13:07, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  serpico Lun 16 Ian - 11:27

poate-i tot femeie. avocatul,adica

serpico
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Ian - 11:28

ok Bravoooo!!!! Asta era raspunsul corect Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 16 Ian - 11:29

Gata.Am inteles.Nu era necesar ca avocatul sa fie barbat. Laughing

Vad ca s-a raspuns intre timp.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  serpico Lun 16 Ian - 11:45

ce a fost mai intai, oul sau gaina?

serpico
4
4

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 16 Ian - 11:56

Asta-i tot o intrebare fara raspuns sau o replica la ultimele postari? Neutral Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Ian - 12:02

Asta a fost prima Very Happy

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  serpico Lun 16 Ian - 12:03

raspuns gresit Very Happy

paleontologii spun ca oul a fost primul,dar nu specifica despre ce fel de ou e vorba

serpico
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Ian - 12:14

Nu specifica pentru ca nu au dovezi concrete Very Happy In cazul asta, de ce as lua afirmatia lor ca pe un adevar incontestabil? Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  serpico Lun 16 Ian - 12:16

exista dovezi concrete,adica oua fosilizate. si nu-s de gaina Very Happy
deci primul a fost oul,nu conteaza ce fel de ou

serpico
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Ian - 12:23

Pai daca nu-s de gaina... cum pot sa dovedeasca ca din ele a iesit gaina? Very Happy

Daca nu pot dovedi asta, nu ma pot convinge ca oul a fost primul Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 16 Ian - 12:27

Si daca existau si oua de gaina fosilizate, doar ca nu au fost gasite?Pe cine putem intreba? Laughing

Si chiar daca au fost gasite ouale alea si nu erau de gaina, pana la urma cine le-a facut?Ca tot aia e si ideea cu gaina.Eu am inteles intrebarea asta, e la deruta si raspunsul e pe masura: a fost oul,dar nu era de gaina.Asa pot intreba ceva de genul "ce-a fost mai intai?puful sau pana?" Very Happy
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 29 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum