Spune-i pe nume!
+15
Andy11
Indra
atat de simplu
Florin Popa
myrk
raichu
lion
mario368
liviaionita
pitulicea
itina
shadow
Obi-Wan Kenobi
Queensland
dorina_s
19 participanți
Pagina 6 din 47
Pagina 6 din 47 • 1 ... 5, 6, 7 ... 26 ... 47
pitulicea- 6
Re: Spune-i pe nume!
Eu vreau un indiciu: daca-i romanca sau nu. Are un aer cunoscut, dar s-ar putea sa n-o stiu
Deci... astept indiciul pe care ti l-am cerut.
Eu as banui o actrita americanca.
De-asta nu ghicesc eu majoritatea imaginilor Pentru ca nu trisez niciodata.shadow a scris:Majoritatea imaginilor ar ramane neghicite daca ar fi sa o luam pe bune .
Deci... astept indiciul pe care ti l-am cerut.
Eu as banui o actrita americanca.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 28 Ian - 17:33, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pai, ce rost are sa ghicesti ceva ce deja stii din cautarile alea? Eu m-as lua dupa niste comentarii de-ale lui Doro facute dupa postarea acestei fotografii. Fara sa trisez.
atat de simplu- 6
E f. greu de recunoscut, Pitu probabil ca are cele mai mici sanse daca nu spui macar ca nu face parte dintre artisti, actori...
Vizitator- Vizitator
Eu sa trisez? Nici o sansa. Nu pentru cautari pe Google am facut jocul asta. Unde-i farmecul daca iei raspunsul de-a gata si-l dai ca si cum l-ai sti? E fermecator sa pari mai desptept decat esti? O fi.... in mintea unora.
Cum adica nu mai dai indicii? Atunci ce cauti la jocul asta? Eu cerusem un indiciu si nu mi l-ai dat.
Aha. Daca nu-i actrita, mie mi se pare ca seamana cu Elena Udrea
Cum adica nu mai dai indicii? Atunci ce cauti la jocul asta? Eu cerusem un indiciu si nu mi l-ai dat.
Aha. Daca nu-i actrita, mie mi se pare ca seamana cu Elena Udrea
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 28 Ian - 17:35, editata de 1 ori
pitulicea- 6
N-o stiu. O fi de pe scena politica, iar acolo interesele mele-s pe undeva pe la nivel 2 pe o scara de la 0 la 100
pitulicea- 6
Inteleg i ca n-ai nici o sansa sa ghicesti : abilitatile ei de politician au facut-o cunoscuta pe tot globul , ajunge sa ocupe prima functie in stat , ca mama are gemeni , baiat si fata ... hai ca acum e simplu .
shadow- 6
Pitu, daca te-ai saturat de ghicit, iti spun eu cine e. Sa nu mai zici ca-s rea.
atat de simplu- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Abia acum am trisat, cand ai zis de prima functie in stat Am dat un search dupa Margaret Thatcher si am avut o revelatie. N-as fi ghicit-o niciodata fara un indiciu atat de exact Am "cunoscut-o" doar batrana si n-am fost niciodata curioasa sa vad cum arata in tinerete.
pitulicea- 6
... priveste partea buna , cu astfel de jocuri mai invatam cate ceva fara sa vrem
shadow- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Pagina 6 din 47 • 1 ... 5, 6, 7 ... 26 ... 47
Subiecte similare
» Semnificatia portului popular
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
Pagina 6 din 47