Spune-i pe nume!
+15
Andy11
Indra
atat de simplu
Florin Popa
myrk
raichu
lion
mario368
liviaionita
pitulicea
itina
shadow
Obi-Wan Kenobi
Queensland
dorina_s
19 participanți
Pagina 44 din 47
Pagina 44 din 47 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45, 46, 47
pitulicea- 6
Re: Spune-i pe nume!
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 18 Feb - 23:12, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Aduce un pic cu Marin Moraru la gura si la ochi. Parca-l si vad cu Draga Olteanu in Toamna bobocilor, cum ii zice Ma Toderas dragule...
Florin Popa- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Vad ca nu-si mai da nimeni cu parerea pe aici. In cazul asta, DA, ai ghicit! E chiar Marin Moraru Cat de tanar era...
pitulicea- 6
Pana acum am pus poze din copilaria vedetelor, pe care trebuia sa ii ghiciti. Acum o sa fie invers.
Persoana din foto a fost candva o mica vedeta. A fost personajul principal dintr-un film. Ia sa vedem daca ghiciti care e filmul si cine e personajul pe care l-a intruhipat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Persoana din foto a fost candva o mica vedeta. A fost personajul principal dintr-un film. Ia sa vedem daca ghiciti care e filmul si cine e personajul pe care l-a intruhipat
pitulicea- 6
Nu imi dau seama cine e . Aduce un pic cu tata, dar stiu ca el nu a fost vedeta ma mai gandesc
dorina_s- 5
Nu e tatal tau.
Indiciu: filmul este romanesc, deci actorul este roman De fapt, nici nu cred ca v-ati gandit ca ar fi strain
Indiciu: filmul este romanesc, deci actorul este roman De fapt, nici nu cred ca v-ati gandit ca ar fi strain
pitulicea- 6
Habar n-am! Nu știu de unde coama calului îi scoți!
myrk- 6
Dintr-un film romanesc, pe care toti cei din generatiile noastre l-am vazut. E regizat de Elisabeta Bostan, in 1965.
pitulicea- 6
Da, păi a și fost difuzat filmul ăsta la greu... eu cred că l-am văzut după revoluție. Amintiri din copilărie, Nică a lui Ștefan a Petrei. Acum se scrie Apetrei.
Ion Bocancea Gugăl.
Ion Bocancea Gugăl.
myrk- 6
Hai ca l-ai ghicit.
Adevarul e ca-i greu de ghicit, dar dupa ce stii cine e, il recunosti pe Nica
Mi-ar fi placut sa puneti si voi poze la jocul asta, dar daca nu puneti voi, pun eu.
Nu stiu daca poza asta a mai fost, dar ma bazez pe varsta noastra inaintata si sper ca daca a mai fost, ati uitat-o
Deci, cine e pioniera din poza? Incercati sa nu trisati... din prima
Adevarul e ca-i greu de ghicit, dar dupa ce stii cine e, il recunosti pe Nica
Mi-ar fi placut sa puneti si voi poze la jocul asta, dar daca nu puneti voi, pun eu.
Nu stiu daca poza asta a mai fost, dar ma bazez pe varsta noastra inaintata si sper ca daca a mai fost, ati uitat-o
Deci, cine e pioniera din poza? Incercati sa nu trisati... din prima
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 18 Feb - 23:15, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Seamana, dar nu e ea Nu-i neaparat sa fie actrita si nici nu e Iata si primul indiciu. De fapt, al doilea. Primul a fost ca a fost pioniera candva
pitulicea- 6
Parcă seamănă cu Monica Anghel. Bine, toți pionierii seamănă între ei și sunt șterși.
Asta nu înseamnă că Monica acum e ștearsă.
Și noi am fost șterși. Și acum.
Asta nu înseamnă că Monica acum e ștearsă.
Și noi am fost șterși. Și acum.
myrk- 6
Pagina 44 din 47 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45, 46, 47
Subiecte similare
» Semnificatia portului popular
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
Pagina 44 din 47